проблем с парното на компакт е36 316 - маистор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с парното на компакт е36 316 - маистор
колеги кажете ми за някои читав маистор в софия които да ми оправи парното че вече ми писна от пишман маистори
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: проблем с парното на компакт е36 316 - маистор
Какво му е на парното..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
до преди извесно време работеше от време на време и то не с пълната си мощност и по шумнно сега вече няма никакви признаци на живот на нито една степен от 1 до 4
предполагам че е моторчето защото го карах на един маистор и тои каза че го е управил и наистина работеше изестно време както трябеаше но миришеше вътре на спреи като wd-40 явно само го е пръснал нещо после пак същото
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
reyes.e30 написа:до преди извесно време работеше от време на време и то не с пълната си мощност и по шумнно сега вече няма никакви признаци на живот на нито една степен от 1 до 4
Е то ако бръмчи и тръгва-спира значи моторчето си е заминало,я втулки,я четки..по добре си намери друго здраво и го подмени.Пиши ми лс да те опъта към човек за моторче от същия Компакт..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
80 процента са някви глупаци честно ти казвам по добре си го направи сам .....аз вече не ходя при майстори одавна ги отбичих да ми оправи прозореца където беше крива 1 релса 100 лева ми викат тегли им една майна и си го прави сам пич 

- cekata_316
- Потребител
-
Здравей колега, наскоро и аз имах такъв проблем с мойто парно , и се оказа че моторчето ми си е здраво а проблема беше в самото управление. Моя съвет е първо да си провериш управлението и след това да пипаш моторчето.
колеги явно добър маистор в софия не знаете кажете поне как да сваля вентилаторчето да го видя него, че с тия компакти не съм запознат въобще мерси 

колеги може ли някои да ми покаже или обясно по подробно как да сваля вентилаторчето на парното
- cekata_316
- Потребител
-
Здравей колега , можеш ли да ми дадеш твоя скайп или мейл да ти пратя 1 схема как да си свалиш моторчето на парното?
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
моя скайп е hellreizar
ИМАМ същия проблем, 1 към 1,
тръгнах да свалям моторчето но зациклих на кожуха, не е същото като при купето и седана!
ИМАМ същия проблем, 1 към 1,
тръгнах да свалям моторчето но зациклих на кожуха, не е същото като при купето и седана!

13 мнения
• Страница 1 от 1