предно стъкло - помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- mimo_be
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
- Детайли за колата: JLyI)HiC@a
предно стъкло - помощ
Здравейте колеги . Купих си наскоро БМВ 318и , но ми е пукнато предното стъкло .
Може ли да ме насочите къде да отида да ми го оправят и същевременно да не ми одерат кожата ... ?
Благодаря предварително !
Може ли да ме насочите къде да отида да ми го оправят и същевременно да не ми одерат кожата ... ?
Благодаря предварително !
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Re: предно стъкло - помощ
Ако пукнатината е малка има хора които се занимават с "поправянето",но според мен не си струва.Най-добре си намери отнякъде предно стъкло-обади се на някоя фирма занимаваща се с подмяна и си готов.
Преди месец ми се наложи да правя същото упражнение.Свалих си стъкло от една кола и се обадих на Кобра.Дойдоха на място,свалиха спуканото стъкло,свалиха стикерите за гражданска,преглед и винетката,сложиха ги на "новото" стъкло и го поставиха с нови уплътнения от тях и ми взеха 50 лв за цялата процедура.
Успех.
Преди месец ми се наложи да правя същото упражнение.Свалих си стъкло от една кола и се обадих на Кобра.Дойдоха на място,свалиха спуканото стъкло,свалиха стикерите за гражданска,преглед и винетката,сложиха ги на "новото" стъкло и го поставиха с нови уплътнения от тях и ми взеха 50 лв за цялата процедура.
Успех.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
И с лепене става ако е малко,ако майстора е майстор няма разберете после че е имало лепене,виждал съм залепена ивица около педя и не си личи,обаче колкото повече се лепи толкова по скъпо 

- mimo_be
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i
- Детайли за колата: JLyI)HiC@a
Благодаря Ви !
5 мнения
• Страница 1 от 1