Помощ колеги???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ колеги???
Здравеите колеги!Скоро се регистрирах тук и мн искам да стана притежател на БМВ,но парво искам да чуя ваште коментари!
Кажете ми моля ви какво да гледам,каде гният Бмв-тата,как да позная дали са реални километрите и дали колата е карана като във формула 1?Как да разбера колко пари ще трябва да хварля по нея,после?Въобще всичко което може да ми помогне при покупката и,за да си избера един добар автомобил които да си го карам без да кисна в сервизите само!
Става вапрос за тези Бмв-та които са след 91 год. мисля,дето имат едно стакло пред фаровете???Дано се сетите за кои модел става вапрос мисля че са Е36 или 46 нещо такова се водат маиче?
Значи ще тарся след 94год.но не знам кои мотор да избера 1.6 1.8 2.0 или 2.5 за бензин става вапрос?!??!!?
Не искам да правя пилежи и др такива(е може някои пат)повече искам да дарпа на трагване!
Ами това е,знам че сам много зле не ме оплуваите,ама мн ми е мечта да си имам такова Бмв и сега имам парите и сам рекал да си сбадвам мечтата
Благодаря на всички изказали мнението си!
Кажете ми моля ви какво да гледам,каде гният Бмв-тата,как да позная дали са реални километрите и дали колата е карана като във формула 1?Как да разбера колко пари ще трябва да хварля по нея,после?Въобще всичко което може да ми помогне при покупката и,за да си избера един добар автомобил които да си го карам без да кисна в сервизите само!
Става вапрос за тези Бмв-та които са след 91 год. мисля,дето имат едно стакло пред фаровете???Дано се сетите за кои модел става вапрос мисля че са Е36 или 46 нещо такова се водат маиче?
Значи ще тарся след 94год.но не знам кои мотор да избера 1.6 1.8 2.0 или 2.5 за бензин става вапрос?!??!!?
Не искам да правя пилежи и др такива(е може някои пат)повече искам да дарпа на трагване!
Ами това е,знам че сам много зле не ме оплуваите,ама мн ми е мечта да си имам такова Бмв и сега имам парите и сам рекал да си сбадвам мечтата

Благодаря на всички изказали мнението си!

- staevski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36 1,8 i & DK E30
- Мечтае да кара: e 30-ската си преобразена
.....
Според мен пича е свикнал да пише само на латиница/сигурно много чати/, от там идва смешното звучене на някой думи.
Иначе според мен БМВ-то което е желязно е 318 ис /ама тройния стоп/, ама щом искаш 36-ца търси с тоя мотор/във форума има едно перфектно/ или шестак, М40-ката не е за предпочитане/не е сполучлив откъм разпр. вал/ Т`ва е мойто мнение и съвет който мога да ти дам.
Иначе според мен БМВ-то което е желязно е 318 ис /ама тройния стоп/, ама щом искаш 36-ца търси с тоя мотор/във форума има едно перфектно/ или шестак, М40-ката не е за предпочитане/не е сполучлив откъм разпр. вал/ Т`ва е мойто мнение и съвет който мога да ти дам.
Тази тема я местя, щот още не е "дорасла" за Купува...
Иначе, бих те посъветвал да разгледаш Важните теми, които седят най-отгоре на този подфорум.
Банално е , но използвай и Търсачката...ще ти се изяснят много неща.
П.С. Добре дошъл и дано този Форум ти помогне в избора на желания автомобил! Have fun...
Иначе, бих те посъветвал да разгледаш Важните теми, които седят най-отгоре на този подфорум.
Банално е , но използвай и Търсачката...ще ти се изяснят много неща.
П.С. Добре дошъл и дано този Форум ти помогне в избора на желания автомобил! Have fun...

Driver's Racing Team
Staevski благодаря за инфото!Но ме интересуваше има ли нещо по-специфично при Бмв-то което трябва да му се обарне по-голямо внимание?
А колкото до "правописа ми" работата ми изисква да пиша през целия ден на латиница разни фактури и тем подобни(това пояснение е за lowdiver и други които си мислят че като са седнали в едно Бмв от 87-ма година и света е техен- не така колеги!!!Недеите с такова пренебрежение да посрещате хора обичащи марката БМВ.
Мислях,че като собственици на скъпи возила,ще ме посрещнете малко по-културно-а то само един човек се намери да не ме оплюва!!!
Стига с тази злоба,даите за си направим живота по-добър!!!
И не сам нов фен на БМВ-във форума може!!!!За тези 32 години(особено последните)сам карал много по-луксозни коли от "това" което сам искал винаги(Бмв 3-ка)
Благодаря на СТАЕВСКИ ПАК,то се е видяло,че ще ходя както и си мислех с един приятел от дару кар
Поздрави на всички обичащи марката БМВ
А колкото до "правописа ми" работата ми изисква да пиша през целия ден на латиница разни фактури и тем подобни(това пояснение е за lowdiver и други които си мислят че като са седнали в едно Бмв от 87-ма година и света е техен- не така колеги!!!Недеите с такова пренебрежение да посрещате хора обичащи марката БМВ.
Мислях,че като собственици на скъпи возила,ще ме посрещнете малко по-културно-а то само един човек се намери да не ме оплюва!!!
Стига с тази злоба,даите за си направим живота по-добър!!!
И не сам нов фен на БМВ-във форума може!!!!За тези 32 години(особено последните)сам карал много по-луксозни коли от "това" което сам искал винаги(Бмв 3-ка)
Благодаря на СТАЕВСКИ ПАК,то се е видяло,че ще ходя както и си мислех с един приятел от дару кар
Поздрави на всички обичащи марката БМВ
Добре дошъл!
Със сигурност ние тук можем да посрещаме и културно, но след 50тия пост написан горе долу по този начин от някой тинейджър може би и ти би реагирал така
относно БМВ Е36 - според мен или 318ис или 320. Може и по-голям двигател, но тъй като са акцизни се срещат по-рядко. Може да прочетеш темите в този форум и бързо ще се ориентираш. Хубаво е да минеш през Дару кар или някой друг сервиз ...
Със сигурност ние тук можем да посрещаме и културно, но след 50тия пост написан горе долу по този начин от някой тинейджър може би и ти би реагирал така

относно БМВ Е36 - според мен или 318ис или 320. Може и по-голям двигател, но тъй като са акцизни се срещат по-рядко. Може да прочетеш темите в този форум и бързо ще се ориентираш. Хубаво е да минеш през Дару кар или някой друг сервиз ...
meha написа:А колкото до "правописа ми" работата ми изисква да пиша през целия ден на латиница разни фактури и тем подобни(това пояснение е за lowdiver и други които си мислят че като са седнали в едно Бмв от 87-ма година и света е техен- не така колеги!!!
Съжалявам, че ще се впусна в оффтопик, но явно съм останал неразбран...
Първо, не мисля, че някъде съм споменавал нещо относно твоя правопис (всеки има право
да пише така, както смята за удобно...далеч съм от мисълта да изпълнявам функциите на
педагог). Второ, сметнах, че обявата ти не е още за подфорум Купува, тъй като темата ти , за момента,
е на чисто дискусионно ниво, което не е характерно за подфорумите Купува/Продава, които са с
изцяло специализирана основа , придържайки се към покупко-продажбата на различни артикули.
Трето, съвета ми да се обърнеш към темите, които съм ти посочил (и Търсачката, ако е нужно)
беше най-чистосърдечен и изпълнен с желание да те насочи в избора на търсеният от теб модел.
Изписани са доста теми с такова съдържание, тъй като през годините доста хора са се интересували
от покупката на съответен модел, а там ще намериш информацията накуп и ще е доста по-целесъобразно,
отколкото същите хора да пишат в темата( в което няма нищо лошо, разбира се). Четвърто, ако си
посещавал този Форум( макар и като нерегистриран) си забелязал, че целта му не е да дели хората
на каращи 30 годишно БМВ (може и Лада, не всички могат да си позволят БМВ, но си остават БМВ-
фенове доживот) и такива с чисто нови модели. Във Форума всички са равни и всеки гледа да научи
нещо ново за него.
И последно, пожеланието ми в послеписа беше искрено (каквото би било и от всеки член на Форума), а не
както ,предполагам , ти си мислиш - със скрит саркастичен замисъл.
Отново, Добре Дошъл и с пожелания за успех в намирането на желания модел БМВ и
участие във Форума като активен участник...А защо не и като член на БМВ Клуб България , след време.

Driver's Racing Team
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Добре дошъл и ти пожелавам приятни моменти във Форума
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4111
Прочети тази тема, има какво да си набележиш, знам че не е точно за Е36, но все пак е хубаво да се погледнат и тези неща, които са написани в нея.
Не мисля(и не виждам), че lowdriver се е отнесъл с пренебрежение и лоши чувства към теб. Грешно си го разбрал
Успех в търсенето, изборът и дай боже покупката на желаната от теб кола
EDIT: Тук също може да намериш някои неща за полезни.

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=4111
Прочети тази тема, има какво да си набележиш, знам че не е точно за Е36, но все пак е хубаво да се погледнат и тези неща, които са написани в нея.
Не мисля(и не виждам), че lowdriver се е отнесъл с пренебрежение и лоши чувства към теб. Грешно си го разбрал

Успех в търсенето, изборът и дай боже покупката на желаната от теб кола

EDIT: Тук също може да намериш някои неща за полезни.
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА lowdriver И ВСИЧКИ КОИТО САМ РАЗБРАЛ ПОГРЕШНО!!!
Просто след далгия работен ден пред монитора,явно вече почвам да разирам нещата по друг начин!
БЛАГОДАРЯ на всички оказали ми внимание
Значи водеха се едни преговори със едни роднини на жена ми които са от Германия и имат такова Бмв Е36 320i.Когато им бяхме на гости(преди 6 месеца),видях колата,която не бях виждал до сега и на външен вид много ми хареса,и когато попитах Мъжа:как е варви ли?-тои отварна:варви,ама сигурно ще я махнеме,тъи като не я караме много,щото е стара(96 година е)ХАХАХАХА Е то вярно че карат С-класи,тои и жена му,ама стара???
Карах я,варви идеално,ватре е кукла!На км пишеше 128... хил.км и нещо!!! Те са и първи собственици и са ни роднини,което ме навежда на мисалта,че иманно това може да е Бмв-то с непипан Километраж?!?!?!
Ама на последак се закучиха нещата,защото синчето им я искал за него и......нз????Като ги питах колко ще и искат ми казаха,че ще ми я дадат 2000-2200Евро.Ама проклетото синче зима книжка,скоро и искал да се учи на нея-СРАМОТА,ЩЕ Я САСИПЕ
Та мисля това да е колата,скоро ще ходим пак и ще кажа за раздвоя на нещатата,стискаите палци,малкия келеш да загуби-та аз сам се учил на Москич 8-мак,а тои на Такава саваршена машина......
Просто след далгия работен ден пред монитора,явно вече почвам да разирам нещата по друг начин!
БЛАГОДАРЯ на всички оказали ми внимание
Значи водеха се едни преговори със едни роднини на жена ми които са от Германия и имат такова Бмв Е36 320i.Когато им бяхме на гости(преди 6 месеца),видях колата,която не бях виждал до сега и на външен вид много ми хареса,и когато попитах Мъжа:как е варви ли?-тои отварна:варви,ама сигурно ще я махнеме,тъи като не я караме много,щото е стара(96 година е)ХАХАХАХА Е то вярно че карат С-класи,тои и жена му,ама стара???
Карах я,варви идеално,ватре е кукла!На км пишеше 128... хил.км и нещо!!! Те са и първи собственици и са ни роднини,което ме навежда на мисалта,че иманно това може да е Бмв-то с непипан Километраж?!?!?!
Ама на последак се закучиха нещата,защото синчето им я искал за него и......нз????Като ги питах колко ще и искат ми казаха,че ще ми я дадат 2000-2200Евро.Ама проклетото синче зима книжка,скоро и искал да се учи на нея-СРАМОТА,ЩЕ Я САСИПЕ

Та мисля това да е колата,скоро ще ходим пак и ще кажа за раздвоя на нещатата,стискаите палци,малкия келеш да загуби-та аз сам се учил на Москич 8-мак,а тои на Такава саваршена машина......
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Ако питаш мен-обаждаш се натези твои роднини,вкарвах им една психоатака,навиваш ги хората да купят някоя малолитражна кола на сина си,че да не стане авария и гепваш бавареца.
Разбираш ме на къде бия нали???Успех все пак 

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Добре дошъл при нас.Аз неразбирам много но мисля че 320 е много добро а и е с класическия за марката шестцилиндров редови двигател.Един приятел сега си продава 325-цата но е автоматик всичко платено по нея и няма кожа само.Ако имаш интерес ще ти кажа къде е и може да го огледаш. 

Niki Lauda
12 мнения
• Страница 1 от 1