фарове с лупи BOSH от дясна на лява дирекция
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- misho_mishev
- Потребител
-
фарове с лупи BOSH от дясна на лява дирекция
Колеги купих си фарове с лупи BOSH, колата е БМВ Е36, седан, 1994г.
Светят хубаво, всичко се вижда вечерно време, а и си сложих и ксенон на 6000К и стана още по-добре поне за мен.
Оказа се обаче след като днес бях в един сервиз да ги регулират че са от Е36 с десен волан.
Това е проблем предполагам за хората които карат срещу мен
Мен не пречи защото всичко си виждам
До колкото знам на колите с ляв волан снопа светлина свети така - лъча се вдига надясно ___/ ,а на колите с десен волан лъча се вдига наляво \___ и предполагам че заслепявам насрещното движение не много - ама е неприятно и ми се ще да променя снопа ___/ надясно, ако е възможно
Четох някъде че пластината пред лупата се регулира, или пък блендите се сменяли с такива от ляв волан
Някой сблъсквал ли се с такъв проблем, и ако да какво е решението му.
Ако някой може да помогне ще съм благодарен
Светят хубаво, всичко се вижда вечерно време, а и си сложих и ксенон на 6000К и стана още по-добре поне за мен.
Оказа се обаче след като днес бях в един сервиз да ги регулират че са от Е36 с десен волан.
Това е проблем предполагам за хората които карат срещу мен

Мен не пречи защото всичко си виждам

До колкото знам на колите с ляв волан снопа светлина свети така - лъча се вдига надясно ___/ ,а на колите с десен волан лъча се вдига наляво \___ и предполагам че заслепявам насрещното движение не много - ама е неприятно и ми се ще да променя снопа ___/ надясно, ако е възможно

Четох някъде че пластината пред лупата се регулира, или пък блендите се сменяли с такива от ляв волан

Някой сблъсквал ли се с такъв проблем, и ако да какво е решението му.

Ако някой може да помогне ще съм благодарен

Последна промяна misho_mishev на 29 Окт 2011, 1:13, променена общо 1 път
- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
Re: Фарове за Е36 с лупи от ДЕСЕН волан
Най - ТочниЯ
- misho_mishev
- Потребител
-
Много мерси колега
, дано се обърне лъча наистина, при теб казваш че е станало
Има ли възможност да отхлабя трите болта без да изваждам рефлектора, през капака отзад

Има ли възможност да отхлабя трите болта без да изваждам рефлектора, през капака отзад

- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
misho_mishev написа:Много мерси колега, дано се обърне лъча наистина, при теб казваш че е станало
![]()
Аз не съм разглобявал целия фар,развих болтовете,завъртях рефлектора,после завих.И

Най - ТочниЯ
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
При мен стана идеално, но свалих целия фар, защото винтчетата бяха малки и бяха еврейска звезда,
- misho_mishev
- Потребител
-
Колеги получи се обръщането на лъча
, вече е ___/ като за ляв волан, при мен винтчетата са със звезда и свалих само фаровете, без да изваждам рефлектора, развих ги през капака за късите, завъртях лупата на R както е описано в http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... &highlight и вече всичко е наред
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА ProblemZ
Днес 2 часа четох теми и се рових из google и неможах да намеря такава точна тема с изпитано решение за конкретния проблем
Явно не съм търсил достатъчно
Темата е ЗА ТРИЕНЕ

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА КОЛЕГАТА ProblemZ

Днес 2 часа четох теми и се рових из google и неможах да намеря такава точна тема с изпитано решение за конкретния проблем

Явно не съм търсил достатъчно

Темата е ЗА ТРИЕНЕ

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Re: фарове с лупи BOSH от дясна на лява дирекция
Колега, не прави така ако обичазш, форума е създаден за да се запазват нещата, а не след седмица някой пак да пита и пак да се пише едно и също, защото ти си написал в заглавието " за триене " и търсачката не намира нищо по проблема 

7 мнения
• Страница 1 от 1