жапка на Е36 -1992г. седан

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

жапка на Е36 -1992г. седан

Мнение от abracadabra » 27 Окт 2011, 11:57

Колеги, пускам тук само за да преместя темата от Е34. Че по погрешка питах там. Просто ЖАПКА прочетох и ... Та исках да Ви питам как изглежда дясното палче на жапката на Е36 -1992г. седан,-това където влиза в таблото и изключва лампичката вътре в жапката. Моето е счупено, така я купих. И лампичката си свети постоянно. Сега я свалих да си залепя за пореден път дяснта пъпка (или осчица) където влиза за закачането и видях че края на дясното палче на жапката е счупено и за да си залепя или прикача някак нещо , ми е нужно да видя как ще трябва да изглежда. Така че ако имате снимка на свалена здрава жапката на Е36 -1992г. седан, -моля дайте линк или тук пуснете снимката. Благодаря Ви предварително. Тук ми е много помагано и вярвам че и сега ще се озове някой. То е нужно да я скицира някой -пак ще се ориентирам.....
П.П.
Колеги, направих я. Без чертеж. С проба-грешка. Открих копчето и как се натиск Лепих пластмаси, правих - струвах. Сега е добре. Е, малко по тегаво се отваря и затваря, но - съм доволен. Изключва се лампата като се затвори но 1 сантиметър от ключалката горе(супер се получи). А и едната осчеца се чупеше често и я лепих,- сега я залепих отново и даже винтче завинтих .... , -абе вековище!
Или поне се надявам.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: жапка на Е36 -1992г. седан

Мнение от bum_bum » 27 Окт 2011, 13:02

Внимавай с промените по тоя механизъм, че ако случайно поради разни промени даде на късо е на един бушон с музиката ама не знам дали не е правилно сметнат или нещо друго, но при мен с Бош бушони с точния ампераж навсякъде като даде там на късо и стопи един кабел, който е зад таблото и е баси филма да се смени.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: жапка на Е36 -1992г. седан

Мнение от abracadabra » 29 Окт 2011, 20:12

Дано не стане. То вече си я ползвам. 2-3 дена. Засега е идеална. Възстанових я. За късо ,не знам. Включва си се и се изключва. То ако имаше нещо , май да е дало накъсо досега. Та, все пак е голям кеф като направиш нещо без никакви разходи и си го направиш сам....Абе, майстор се почувствам... :driving: .
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!

Назад към E36