разход градско за 316i compact на 10 години
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
разход градско за 316i compact на 10 години
Здравейте, още един въпрос, Колко е нормалния разход градско за 316i compact на 10 години? На мен в момента ми прави 15 /100 градско. Вярно, че я юркам от време на време като се поизнервя, но по принцип карам съвсем нормално.
Сменил съм сякви филтри, масла, минал съм диагностика и би трябвало всичко да е наред..как мислите, нормално ли е да харчи като джип или трябва пак да ходя на лекар
Благодаря Ви.
Сменил съм сякви филтри, масла, минал съм диагностика и би трябвало всичко да е наред..как мислите, нормално ли е да харчи като джип или трябва пак да ходя на лекар

Благодаря Ви.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
според мен си за чичо доктор аз карам 320и с 17''-ки с доста широки гуми и ми дава 12,5-13 градско с постоянно включен климатроник

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ламбда сонда, издухаааааааааааааааан двигател и още поради 1 милион причини.......
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
на мене ми харчи 20/100 и нямам издухан двигател, 17ски, или ламбда за смяна а просто си карам колата по 3-4км спиране за 1 час и след туи пак така и тя не мои си загреее горката па и газ се налага да се дава и става едно мазало с тоя разход 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
bam-bam написа:много зависи от карането .. и аз я карах 5 км и спирам .. изстине и пак така нормално и 20 да ми даде сега е и зима се пак
Освен от карането и от града зависи- има разлика май между София, Пловдив, Варна и другите големи градове и някой по-малък град- Габрово например... Но при тоя разход скачай поне на 320-ка- да знаеш защо ти гори толкова поне

BMW & RAMMSTEIN RULES

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
otka4ena написа:.....
да, така е в Габрово си е много на далаверка откъм разхода, чак съжалявам, че не успях да намеря 325-ца;)
а по темата нямам опит с бавареца, но едно време на ладата при една скапана свещ и каране само на студен двигател за 5-6км ми праеше разход 18 без юркане в Гб

така че със сигурност имаш нещо нередно...
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Re: разход градско за 316i compact на 10 години
Това не е нормално, моята харчи 10,5 л.(градско) при нормално каране, може би има значение, че съм без катализатор и със спортно гърне!ivanix написа:Здравейте, още един въпрос, Колко е нормалния разход градско за 316i compact на 10 години? На мен в момента ми прави 15 /100 градско. Вярно, че я юркам от време на време като се поизнервя, но по принцип карам съвсем нормално.
Благодаря Ви.

значи вчера засякох рзхода е 13 на сто с яко юркане и както казвате с кратки разстояния в град софия
след това я изкарах малко на магистралата я напорих до дупка и още малко нормално градско и падна на 11 на сто..
иначе и аз нямам катализатор вече..обаче на знаех като ми го махаха да искам пари за него..

след това я изкарах малко на магистралата я напорих до дупка и още малко нормално градско и падна на 11 на сто..
иначе и аз нямам катализатор вече..обаче на знаех като ми го махаха да искам пари за него..

- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Аз съм с Е36 318ти Компакт автоматик на 10 години - на къси растояния 5-6 км в София ми харчи зимата 15-16/100 км. Мисля че е нормално!!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2