кормилна реика
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- batmitko.1
- Потребител
-
- Кара: e36 320i
- Мечтае да кара: M3
кормилна реика
Колеги имам следния проблем с кормилната реика,като мардам волана наляво и надясно се чува едно ожасно чукане на метал в метал.Свалих колето от вапросната страна и видях че прата на реиката мно марда нагоре и на долу взависимост на каде мардам волана а имено наляво или надясно.От там се чува и чукането когато прата марда.Първо реших че е ватршен накраиник но уви чука вътре в самата реика,Намерих тема на колега които е смазвал с грес но не бе описано дали има такав голям луфт на прата.Има и друго волана в по малак завои не се враща или по точно като взема завои бес значение какъв е и пусна волана мога да го взема бес рацете ми да са на волана остава в сащото полужение както го насоча,дори и в малки завои.Хидравликата ми стана по тешка и сега вече почти нямам хидравлика.Сега сам в безисходица незнам какво да правя моля помагаите.Възможно ли е да има някакъв лек или маи си реве за нова реика.А забравих да спомена че на прав път немога да я вкарам в патя има луфт и в волана и все шаря.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: кормилна реика
Лек има- рециклиране. Нова няма как да си купиш, щото е по-скъпа от колата.
ПС: Все бях виждал неграмотни хора ама твоето е чак срамно. Вземи някакви мерки!
ПС: Все бях виждал неграмотни хора ама твоето е чак срамно. Вземи някакви мерки!
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
сменяи е да не се очистиш някаде че да не изпраиш някои завои ако мислиш за рециклиране се откажи ти си и е..л маиката вече... по добре си земи друга не се занимаваи със рециклиране понякога нема резолтат и слет малко каране пак почва да дропа 

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
with-fox написа:сменяи е да не се очистиш някаде че да не изпраиш някои завои ако мислиш за рециклиране се откажи ти си и е..л маиката вече... по добре си земи друга не се занимаваи със рециклиране понякога нема резолтат и слет малко каране пак почва да дропа
И тук правописните грешки са една след друга. Страшно е! Толкова неграмотно написани теми смятам, че е редно да бьдат заключвани!
- batmitko.1
- Потребител
-
- Кара: e36 320i
- Мечтае да кара: M3
Колеги искам да попитам за какво е създаден форума,да търсим провописните грешки или да споделяме негативите и позитивите на нашата любима марка автомобили.Всеки един от нас се е регистрирал тук,за да потърси помощ от приятели и колеги(визирам себе си).Това,че имало правописни грешки,не смятам че е критерий за чак толкова голяма неграмотност.Нека не търсим грешките които сме допуснали при споделянето на проблем или изразяването на радостта си от собствиният си автомобил.Да,допуснах правописни грешки и моля колегите,които са явно по-грамотни и са им направили впечатление да ме извинят.Но с риск да се повторя аз намирам във форума доста помощ от колеги,които са се потрудели сами,да си поправят колите и са го споделили именно тук във форума,било то с обяснения(писмени),било то със снимков материал.Нека не бъдем чак толкова критични,а да си помагаме с каквото можем.Надявамсе,че не съм обидил никой.ПОЗДРАВИ 

- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
Колега, провери карето на кормилния прът преди да правиш рейка!
То се намира точно преди рейката.
Оценка на правописа само с червен химикал! Ха ха ха!

То се намира точно преди рейката.
Оценка на правописа само с червен химикал! Ха ха ха!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
за мен си е реика.. може да я дадеш за рециклиране
аз си правих на Е30 така и изкара 10 години още
но по скоро иди и проверете системата преди това.. опитай да смениш течност..
въпреки че неми се вярва що чука така..
явно е минало времето и ..
аз си правих на Е30 така и изкара 10 години още
но по скоро иди и проверете системата преди това.. опитай да смениш течност..
въпреки че неми се вярва що чука така..
явно е минало времето и ..
8 мнения
• Страница 1 от 1