Проблем при палене Е36 ТДС компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
Проблем при палене Е36 ТДС компакт
здравейте имам един проблем който искам да споделя мотора е 1.8 Тдс значи като завъртя ключа има едно цъкане не е акумулатор защото при няколко завъртания на ключа прицъква нещо в двигателя и трудно пали казаха ми че може да е бендикс колата си пали но докато запали малко със зор възможно ли е да е бендикс при трудно палене или нещо друго ако някой се е сблъсквал с това моля да сподели а гори долу как върви и като цена за нов говорим
мерси предварително
мерси предварително

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Проблем при палене Е36 ТДС компакт
Свали си стартера и го дай за ремонт...ще ти излезне до 50лв.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Dzl
- Потребител
-
- Кара: '00 318i
- Мечтае да кара: Me-109
- Детайли за колата: спънато комби с базови екстри
vladi_a_i написа:Свали си стартера и го дай за ремонт...ще ти излезне до 50лв.

Аз го имах същия проблем, но ми казаха че ще ми излезе по евтино да си взема друг и да ти го сменят целия, отколкото да сменяш само определени неща!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
Колега нещо не обясняваш както трябва , като как да се разбира това "няколко завъртания на ключа " , то си има три позиции колко няколко . Имаш предвид под "цъкане " като дадеш на контакт ли ? Щот така се разбира и ако е това повече от нормално е да има цъкане това са релета и клапана за нафтата върху ГНП също цъка. Ако е това и пали трудно не търси проблема в цъкането , а въздух в системата ( горивната ) или изгоряли подгревни свещи ( че не стана ясно и топла или студена го прави). Ако цъка като дадеш на запалване чети мненията по-горе. Жив и здрав.
- jibo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw 320 d ,E36 TDS
- Мечтае да кара: BMW X5
vladobate написа:Колега нещо не обясняваш както трябва , като как да се разбира това "няколко завъртания на ключа " , то си има три позиции колко няколко . Имаш предвид под "цъкане " като дадеш на контакт ли ? Щот така се разбира и ако е това повече от нормално е да има цъкане това са релета и клапана за нафтата върху ГНП също цъка. Ако е това и пали трудно не търси проблема в цъкането , а въздух в системата ( горивната ) или изгоряли подгревни свещи ( че не стана ясно и топла или студена го прави). Ако цъка като дадеш на запалване чети мненията по-горе. Жив и здрав.
примерно вчера сутринта студена запали от раз и след обяд бях я карал спрях за 10 мин и пак си запали без проблем но днес като завъртях ключа и прави цък нещо в мотора се чува но не пали няколко пъти така и си пали от раз докато захапе не припушва както ми е правила преди като смучуше въздух съвсем нормално палене а относно въздуха имах го и тоя проблем но е решен утре ще я карам да я видят

Ей сега се изяснихме , търси проблема в лоша маса ( често се случва пък и е без пари сам си притегни масите ) , акумулатор ( дано сисигурен в него ако не иди да го понатоварят ) и накрая стартер направо сваляш то ще си покаже кат го дадеш на рециклаж става ли или друг нов или втора ръка. Успех.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
А и само да добавя.Когато взимате стартер 2-ра ръка,велателно е да го рециклирате,за да не стане като при мен.Свали качи после пак свали качи.Само разправий. 

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
9 мнения
• Страница 1 от 1