Съвет за подгревни свещи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- loveca1001
- кандидат ентусиаст
-
Съвет за подгревни свещи
Колеги кажете някй съвет за марка подгревни свещи на тдс и цени горе доло ако може даже от форума да си взема още по добре.
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: Съвет за подгревни свещи
Виж в раздел продава-доста хора се занимават с продажба на консумативи.
Не си взимай Бош освен ако не ти ги носи доверен човек извън БГ. Шанса за менте е много голям. Цените на хубавите марки е 25-35лв за бр. Първия път като сменях си купих уж немски за 10лв/бр-изкараха 2 зими. Ако обичаш да си разглабяш колата това е вариант...за 20лв може да караш 4-5г-едвали др ще издържат толкова време.
Не си взимай Бош освен ако не ти ги носи доверен човек извън БГ. Шанса за менте е много голям. Цените на хубавите марки е 25-35лв за бр. Първия път като сменях си купих уж немски за 10лв/бр-изкараха 2 зими. Ако обичаш да си разглабяш колата това е вариант...за 20лв може да караш 4-5г-едвали др ще издържат толкова време.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Свещи ISKRA по 9лв парчето от Косер. Вършат същата работа като тези от 17лв и тези от 25лв. Аз съм с такива и няма проблеми.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Въпросът е колко време....познат с Рейндж роувър си купи тази уникална марка и за една зима 2 бяха фира/мотора е М51/. Пак казвам зависи, с тези от 10лв/бр изкарах почти 3 зими ....
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Искрата са уникални. Аз когато сменях моите нямах много време да обикалям, за да си намеря искра. Оказа се, че не ги предлагат много от фирмите и където питах ме гледаха като голям камък. В крайна сметка си взех Шампион - двунамоткови. За момента нямам проблем и съм доволен, но от Бош определено не съм доволен и никога няма да си взема. Имах възможност преди 10 години да си донеса Бош, връщайки се от Германия и на 100% съм сигурен, че няма нищо общо с Бош, който се продава в БГ и е правен в Турция. Да не говорим, че цените в БГ бяха или по-високи или еднакви с тези в Германия.
Та аз мога да ти препоръчам освен искра, за която колегите вече споделиха, шампион.
Та аз мога да ти препоръчам освен искра, за която колегите вече споделиха, шампион.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
Много интересно се получава ама колегата иска да знае кои са най-добри за ориентация та ето и мойто мнение . Много голям минус на Искра че на месец ги фърляше по две
е те оттам от Косера пък после кат сложих Бош ( вярно беше отдавна и май още нямаше ментаци преди 4-5години ) и се родих три зими никъв проблем после една изгоряла и така. Та сега не знам за Бош ама наистина ако имаш идея за чужбински май по-добре то така стана вече с единия крак все сме в другата земя пък после да бъдем родолюбци няма оправия много сме алчни за пари дет така или иначе все не успяваме да спестим ами по кръчмите фърчат
.

Преди две зими си купих 6 броя НЖК по 18 лв/бр. Засега държат и не съм ги проверявал за изгорели. но и като паля сутрин не изтърсва. Ще видим колко още ще изкарат.
- sebulba1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325tds touring,e46 328ci...
- Мечтае да кара: МИГ–29
- Детайли за колата: И двете с чип...
5 та година карам с Шампион.Много съм доволен. 

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
И аз съм с Шампион с две навивки и нямам никакви проблеми 

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Zubcho написа:Свещи ISKRA по 9лв парчето от Косер. Вършат същата работа като тези от 17лв и тези от 25лв. Аз съм с такива и няма проблеми.
Напълно съгласен съм.Голямо избиране избирах НЖК БОШ ШАМПИОН и какви ли не мислих да взема накрая си взех Искра.Имаше някакво значение мисля че защото една искра е била Украйнска другата беше с друг произход ама не съм сигурен какъф беше точно.

11 мнения
• Страница 1 от 1