Проблем с вентилатора на парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с вентилатора на парното
Искам да попитам каква може да е причината вентилатора на парното да не тръгва на нито една скорост,климатроника с врътките е,разрових се из форума но за климатроника с врътките нищо не открих за такива проблеми,и искам да питам имам ли (таралеж)като на дигиталният климатроник? Проверил сам бушончетата не е от там,извадих управлението и замерих там кадето е пакетният ключ за вкл./изкл. на вентилатора(там кадето са степените от1-4) то е с 4-тери контакта но незнам как работи,там нямаше никакви волтове.Ако някой се е сблъсквал с тоя проблем и има решение да пише. Предврително благодаря
- Krassi_kn
-
моргаджия
-
- Кара: Всичко
Re: Проблем с вентилатора на парното
Климатроника с врътките няма "таралеж", а резистор,който ако ти е заминал ще ти работи парното само на 4-та степен тъй като тя е директна и не зависи от резистора.Щом казваш, че не ти работи и на 4-та степен или е заминало моторчето на парното или самия панел за управление.
ПС.Имам и двете
ПС.Имам и двете

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
при мен бяха заминали четките на моторчето
малко е кофти да ги стигнеш ако си шестак ама става, иначе четките са към 10лв, другият вариант ти беше вече подсказан от Краси

малко е кофти да ги стигнеш ако си шестак ама става, иначе четките са към 10лв, другият вариант ти беше вече подсказан от Краси

Благодаря ви за барзите отговори,но се оказа предпазител,така се беше прекаснал 4е когато го разбутах с отверката тогава се видя 4е е заминал.
4 мнения
• Страница 1 от 1