Компaкта вие отдолу!Идеи? - за ключ, проблема е открит.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Компaкта вие отдолу!Идеи? - за ключ, проблема е открит.
Здравейте, - Става въпрос за следното:
При запален мотор се чува свистене като работа на някакво малко вентилаторче с износени механизми / жужене, свистене/ някъде след скоростната кутия. Изключена от скорост, с и без натиснат съединител, леко напред., леко назад, постоянно и само при запален двигател. Мисля да огледам снадките на гърнетата да не би да пуска малко газове от някъде и да свисти.
М43Б16 - компот ама гледан компот. Какво ли не му смених майка му и Контакт и пак ми прави парчоци.
Айде ако някой е имал подобна грижа да пише за да знам къде да търся.
Мерси предварително.
При запален мотор се чува свистене като работа на някакво малко вентилаторче с износени механизми / жужене, свистене/ някъде след скоростната кутия. Изключена от скорост, с и без натиснат съединител, леко напред., леко назад, постоянно и само при запален двигател. Мисля да огледам снадките на гърнетата да не би да пуска малко газове от някъде и да свисти.
М43Б16 - компот ама гледан компот. Какво ли не му смених майка му и Контакт и пак ми прави парчоци.
Айде ако някой е имал подобна грижа да пише за да знам къде да търся.
Мерси предварително.
Последна промяна cesico на 18 Сеп 2011, 15:52, променена общо 1 път
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Компота ме нерви!
Мда, добра идея е да огледаш генерацията отвсякъде. Хвани един приятел да държи ръка на ауспуха, и ако изпуска от някъде то ще се чуе по-отчетливо.
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
Re: Компота ме нерви!
Бензиновата помпа вие като вълчица пред е.ане! Как стана незнам ама смениха оня ден бензиновия филтър, днес я качих на канал да видя дали е монтиран правилно - посоката му е наред ама най вероятно филтъра е боклук
/нов Филтрон/ или нещо е попаднало в системата докато е сменян. А може и самата помпа да е решила да се предава.
/нов Филтрон/ или нещо е попаднало в системата докато е сменян. А може и самата помпа да е решила да се предава.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
4 мнения
• Страница 1 от 1