Проблем при палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем при палене
Колеги искам да попитам като паля колата и някой път се чува детонация и ми изхвърля маркуча от стъпковото
И като се заслушам се чува, че дърпа въздух от него когато работи колата и като подам газ се замисля и се чува още повече, че дърпа въздух.Аз доколкото мисля е от него, защото няма от кой др маркуч да е там освен от тези на стъпковото и този големия след дебитомера. Колата има газова и това замисляне при подаване на газ, на гас се усеща много повече отколкото на бензин. Ако може някои да ми каже от какво се получава гърменето при палене, и колата пали само на бензин, а мотора е м42б18.

- CooL123Es
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 528i e60 530d e61 535d
Re: Проблем при палене
Emilow написа:Колеги искам да попитам като паля колата и някой път се чува детонация и ми изхвърля маркуча от стъпковотоИ като се заслушам се чува, че дърпа въздух от него когато работи колата и като подам газ се замисля и се чува още повече, че дърпа въздух.Аз доколкото мисля е от него, защото няма от кой др маркуч да е там освен от тези на стъпковото и този големия след дебитомера. Колата има газова и това замисляне при подаване на газ, на гас се усеща много повече отколкото на бензин. Ако може някои да ми каже от какво се получава гърменето при палене, и колата пали само на бензин, а мотора е м42б18.
колега при мен също гърмеше маркуча виж си дюзите при мен се оправи след като смених цялата рейка с дюзите и клапана на налягането виж си тези неща първо.и при мен също се чуваше все едно смуче въздух от някъде но сега е 6ца.успех
4 мнения
• Страница 1 от 1