АBS(пластмаса) М-броня впечатления?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Шева
- Потребител
-
- Кара: e36 318is
АBS(пластмаса) М-броня впечатления?!
Колеги,
Бих искал да ви попитам за впечатление във връзка с брони, които се водят ABS материал?
Благодаря предварително!
Бих искал да ви попитам за впечатление във връзка с брони, които се водят ABS материал?
Благодаря предварително!

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: АBS(пластмаса) М-броня впечатления?!
Само ако е от ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА пластмаса е читава, иначе не става 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Ако наистина елемента е изработен от тази пластмаса "ABS", можеш да си спокоен, еластична е и не се пука, толкова лесно при нежелано съприкосновение.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ритни я лекинко зимата като замръзне и пак ще си говорим.
Тия брони имаха смисъл по времето, когато единствения начин да се сдобиеш с М броня беше да се явиш в Дару с едни 1000лв в джобчето.
При положение, че пазара е наводнен с 2 ръка оригинални няма смисъл от 3-400лв за такава.
Пластмасата е прилична, но трябва да я пазиш в студено време. Тогава се пука лесно.
Тия брони имаха смисъл по времето, когато единствения начин да се сдобиеш с М броня беше да се явиш в Дару с едни 1000лв в джобчето.
При положение, че пазара е наводнен с 2 ръка оригинални няма смисъл от 3-400лв за такава.
Пластмасата е прилична, но трябва да я пазиш в студено време. Тогава се пука лесно.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
това за тези от бабуна ли говорим? пазара наводен с втора ръка, ама колко от тях са читави гледал ли си, ходя гледам се като моята я нещо виси, я счупени щипки и т.н, аз мисля да продам моята оригиналната и да мина на тези пласмасовите на бабуна, пука ми че не е оригинална, то за мен нещо като консуматив се явява!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Като реплика са перфектни, нямат отклонение от оригинала. Пластмасата е по-чуплива но бива. Аз също съм с такава, но ако сега си купувах на една и съща цена щях да си търся здрава оригинална. Ако беше както преди само нова оригинална то е ясно, че няма да дам 1000лв за броня.
Тия оригиналните верно са от баси бруталната пластмаса...Като си сложих м-кова(стъклопластова в моя цвят за 90лв.
) и махнах оригиналната(не м-кова) останах смаян. Като махнах гредата взе да се гъне като глист, нарочно и прайх малко тестове на огъване на тънките и части, е суче се и нищо и няма. Макар и на 15г. се беше запазила мега еластична. Вече и се радва колега за почти без пари
Преди бях за нова пластмасова, понеже си мислех че оригиналните се опичат, ама вече си промених мнението и като строша стъклопласта ще вземам оригинал.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
За здравината здрави са, с моята м-та броня нацелих един отзад, само поувисна и сгънах номера иначе здрава нищо и няма, а колко сблъсаци има с бордюри и т.н, наскоро отразах предна лява гума е един бордюр откачих я от единия край бронята ама здраво животното, няма чупене!
Обаче като питах колко ще ми вземат за изправяне с топъл въздух че отдолу е поувиснала и като си зема един лип за 100лв и си платя боята ми излиза се едно да си купя от тези репликите, поне е ново и няма да се разправям!
Обаче като питах колко ще ми вземат за изправяне с топъл въздух че отдолу е поувиснала и като си зема един лип за 100лв и си платя боята ми излиза се едно да си купя от тези репликите, поне е ново и няма да се разправям!
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
Аз също съм пред такава дилема...
Аз ги гледам в Ebay. Пише, че са с TUV и цената е малко по-ниска...
това за тези от бабуна ли говорим?...
Аз ги гледам в Ebay. Пише, че са с TUV и цената е малко по-ниска...

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
За здравина, най-здравите ама настина здрави си остават оригиналните брони, ( но не М-кови) на моделите до 93год. С оригиналната си стоково броня така съм нарамвал, бордюр, като карах една булка,( преди 7–8 год. е36 си беше доста вървежна), че направо забрави за олтара.(съвсем сериозно).
М броните са по-тънки и доста по-чупливи.

М броните са по-тънки и доста по-чупливи.

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
Аха, може. Тая брутално здравата и гъвкава ми беше точно от преди фейслифта
Със същата броня, мой добър приятел се блъсна челно с 50-60 след заключване на отворения диф след слагането на втора в тия парапетите дето разделят булеварда. Икърти 2-3 пръчки и само държача на номера беше строшен, гледах и не можех да повярвам

Със същата броня, мой добър приятел се блъсна челно с 50-60 след заключване на отворения диф след слагането на втора в тия парапетите дето разделят булеварда. Икърти 2-3 пръчки и само държача на номера беше строшен, гледах и не можех да повярвам

- Шева
- Потребител
-
- Кара: e36 318is
Много благодаря за отговорите!
Гледах броните в платените обяви за магазини и сервизи...
Вчера разглеждах обявите в купува и видях, че има добри предложения за оригинални М-брони за около 200лв. В такъв случай си мисля, че няма смисъл от тази афтърмаркет.
Гледах броните в платените обяви за магазини и сервизи...
Вчера разглеждах обявите в купува и видях, че има добри предложения за оригинални М-брони за около 200лв. В такъв случай си мисля, че няма смисъл от тази афтърмаркет.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Да не отварям нова тема да използвам тази, да ви питам 2-3 въпроса?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=15
Интересува ме какво е #15,#30,#11 и закакво служат!
Съще ме интересува #14 как се закрепя за Мбронята, отгоре ясно се закрепя за тези изолации който са отстрани на радиатора?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=75
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=15
Интересува ме какво е #15,#30,#11 и закакво служат!
Съще ме интересува #14 как се закрепя за Мбронята, отгоре ясно се закрепя за тези изолации който са отстрани на радиатора?
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=75
13 мнения
• Страница 1 от 1