Адаптери за м огледала
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Адаптери за м огледала
Здравейте, някой купувал ли си е такива адаптери на ФК за огледала? На снимката ми приличат като за М -кови. Въпросът е дали някой е ползвал и дали пасват добре?
http://shopix.bg/Adapteri-ogledala-BMW-E36-2vr-FKAM015
http://shopix.bg/Adapteri-ogledala-BMW-E36-2vr-FKAM015
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Адаптери за м огледала
колега скоро правих едни . и да ти кажа тези от снимката нещо не ми се връзват с идеите на БМВ..
трябва да си с колата пред магазина и да наложиш за да си 100% сигурен.
трябва да си с колата пред магазина и да наложиш за да си 100% сигурен.
Ми те тия сложили снимки на 3 различни адаптера, върви се чуди кой е истинският 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Голяма част от афтърмаркет адаптерите стърчат отвратително и това им е главния проблем. Гледай освен да пасват като го наложиш на вратата да не стърчи от рамката повече от 5мм някъде, че иначе е ужасно грозно.
Те моите огледала са реплика -KDC 1113 им е моделът, но съм ги взел с адаптери за седан...Интересното е че гумите на адаптерите са оригинални на БМВ с парт номера и си пасват идеално
По принцип исках да слагам от е46 купе, ама понеже тези изпаднаха за без пари, та реших да ги пробвам как ще ми седят.

- ares2
- старши ентусиаст
-
това че са реплики няма проблем.. то 80% от М огледалата са реплики..
това е доста рядко оригинал..
идеята е че адаптера реално ти е връзката на купето с огледалото.. ..н аповечето реплики огледалото се лови за адаптора а самият тои за купето..
повечето модели са с пружините вътре...
но адаптора трябва да си е за Е36.. стават и на купе и на седан ... само че го правя с едни болтове като шпилки..
ако намериш от тях ще ти помогна с идея как да стане..
това е доста рядко оригинал..
идеята е че адаптера реално ти е връзката на купето с огледалото.. ..н аповечето реплики огледалото се лови за адаптора а самият тои за купето..
повечето модели са с пружините вътре...
но адаптора трябва да си е за Е36.. стават и на купе и на седан ... само че го правя с едни болтове като шпилки..
ако намериш от тях ще ти помогна с идея как да стане..
Не ми пасват 3-те дупки и самата триъгълна форма лекичко сякаш ми бяга, но за да я наложа както трябва, требе да се отрежат 3-те стърчилки за болтовете, ама не ми се режат за едната проба. Би трябвало тия на ФК адаптерите да паснат, де да знам..
- ares2
- старши ентусиаст
-
това с рязането е ок.. стига да пасне в мястото на вратата..
ако пасне там ще ти снимам как да направиш шпилки
ако пасне там ще ти снимам как да направиш шпилки
Вече си поръчах тия на ФК да видим дали ще паснат..., а тези за седана отиват армаган за колега, който има същите огледала, но няма адаптери за седан
Ще пиша като пристигнат дали пасват да се знае за напред. Преди малко говорих със sToDo от форумът, който също ги продава и му ги поръчах на него, каза че със сигурност не стават за оригинални "М" огледала и са САМО за реплики 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Аз на компакта имам и оригинални и реплики и в момента съм с реплики адаптери и едно оригинално и едно реплика огледало и няма разлика никва .. 

Може, на мен Стодо ми каза, че тия неговите не стават за оригинални, а за повечето реплики. Дано имам късмет, поне на мен да паснат, ако не ще има мунинг 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Оо, ако не са както трябва, със сигурност няма да ги оставя и без тва по принцип са ми комерс заради голфаджии, хондажии, опели и т.н. дето ги слагат. Все още ми остава мерака за огледала от е46 купе, с прибиране нагоре
Ама ми миришат краката за тях на тоя етап 

Днес дойдоха адапторите и вземаха, че паснаха идеално(баси късмета
) Паснаха идеално дори, оригиналните гумени уплътнения. Малко ми се оскъпи първоначалната огромна инвестиция от 20лв., ама пак съм доволен
Пластмасата понеже е нова, леко прай контраст, но за няколко дена ще се излекува. Нямат ел. и мъртва зона, но поне стъклата са пак синкави и отдалечаващи. Монтирах едното пробно да видя как е. Скоро само ще им тегля една боя и ще ги монтирам, че с тоя "карбон" са повече от селинджър
Ако някой от Варна иска да ги пробваме на оригинални огледала дали пасват, нека ме потърси.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2