Сваляне на стоп
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- PYovchevski
- Потребител
-
- Кара: BMW 640d F06 Gran Coupe xDrive
Сваляне на стоп
Здравейте, вчера един приятел ме помоли за услуга и разбирасе не му отказах. Трябваше с едно ремарке да закараме един мотор на майстор... и както и да е. На едно място ми се наложи да дам назад, но изведнъж ми се обърна ремаркето и чукнах стопа. Още на вечерта купих нов. Сега съм пред дилемата как да го сваля. Като махна кутията на стопа в багажника която е и имам четери гайки. Развих ги но неиска да падне стопа. Има ли нещо друго което пропускам или просто от времето се е спекло ? Благодаря предварително
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Сваляне на стоп
Няма друго. Спича се яко с времето. Пробвай или да отлепиш леко с нещо тънко уплътненията от външната страна като внимаваш да не нараниш боята или почукни леко по шпилките от вътрешната страна.
- PYovchevski
- Потребител
-
- Кара: BMW 640d F06 Gran Coupe xDrive
- no.breaks
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 М43
Re: Сваляне на стоп
след откачане и на буксата която също трудно се откача поне при мен беше така трябва да падне стопа :х иначе някой преди теб може и да го е лепил за калника, защото сигурно се е пълнил с вода моя също се ебава или е удряна нещо и сега не се уплътнява хубаво, пробвай леко да го понатиснеш с отверка и трябва да се разлепи 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
6 мнения
• Страница 1 от 1