Carsoft или Inpa
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Carsoft или Inpa
Здравейте колеги,имам възможноста да закупя програма за бмв-то та въпроса ми е коя от двете програми е за препоръчване и какви са им възможностите ?Интересува ме също в програмата да има възможност да се пипат настройките по еку-то.
Очаквам вашите препоръки
Поздрави !
Очаквам вашите препоръки
Поздрави !

- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
Re: Carsoft или Inpa
Аз имам INPA (все още не е тествана на кола защото чакам един софт за ремап),но така и гледам възможностите ми хареса повече от карсофта
Най - ТочниЯ
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
ProblemZ написа:Аз имам INPA (все още не е тествана на кола защото чакам един софт за ремап),но така и гледам възможностите ми хареса повече от карсофта
Като цяло какви са и възможностите на инпа ? чете ли всички грешки,може ли да се прави ремап ?
- ProblemZ
-
-
- Кара: E36 318IS and E46 318I
- Детайли за колата: BMW E36 318IS ; BMW E46 318I
angelBMW написа:ProblemZ написа:Като цяло какви са и възможностите на инпа ? чете ли всички грешки,може ли да се прави ремап ?
На теория има много опции,за реман още не ми се останало време,мисля че няма,но като го сложа и тествам мога да кажа какво има и какво работи всъщност,защото ще тествам на Мотроник и там нали уж по-сложно и по-трудно,нека да получа и софта за ремап и ще кажа има ли ефетк и какав,но като цяло съм ходил на Carsoft на диагностика ама е пародия,не ми хареса,ни не могаха да ми изкарат живи данни,с INPA-та ми изкараха,нека да пробвам и да видя ще кажа

Най - ТочниЯ
ИНПА е много по-добро от карсофт. Още повече, че с АДС кабели за ИНПА може да работиш с ГТ1, NCS-expert и останалите официални програми, с които работят в БМВ, докато Карсофта дори не чете всички налични модули в голяма част от БМВ-тата, особено в по-стари като е36.
За е36 не си купувай евтиния ОБД вариант за ИНПА, понеже той не чете всичко, нито програмира. За е36 ти трябва АДС варианта. На мен може скоро да ми доставят АДС, но не е сигурно, че нещо ги няма напоследък, но ако те интересува - на ЛС пиши за да не спамя.
За е36 не си купувай евтиния ОБД вариант за ИНПА, понеже той не чете всичко, нито програмира. За е36 ти трябва АДС варианта. На мен може скоро да ми доставят АДС, но не е сигурно, че нещо ги няма напоследък, но ако те интересува - на ЛС пиши за да не спамя.
Последна промяна PeReZ на 09 Яну 2012, 23:26, променена общо 1 път
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
PeReZ написа:ИНПА е много по-добро от карсофт. Още повече, че с АДС кабели за ИНПА може да работиш с ГТ1, NCS-expert и останалите официални програми, с които работят в БМВ, докато Карсофта дори не чете всички налични модули в голяма част от БМВ-тата, особено в по-стари като е36.
Там е въпроса че се намирам в чужбина...от тук смятам да го купувам
6 мнения
• Страница 1 от 1