лека преработка :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
лека преработка :)
Искам да питам дали на моето БМВ 6те може да се "присадят" фарове и преден капак от БМВ Е46??? 10х предварително
И аз съм го мислил ама според мен ще е много трудно.Почти невъзможно ама трябва да се види дължината и ширината на капака дали е същата, след това ще трябва и калниците да преправяш за да паснат на мигачите, отделно самия наклон на фаровете и мигачите е друг и общо взето сигурно ще ти е по лесно да срежеш един кош от Е46 и да го присадиш отколкото този вариянт.
А доколкото съм виждал има по лесен вариант и почти толкова ефикасен като завариш маската за капака и я прережеш от лайсните. Сменяш фаровете и ето ти една яка предница
))
А доколкото съм виждал има по лесен вариант и почти толкова ефикасен като завариш маската за капака и я прережеш от лайсните. Сменяш фаровете и ето ти една яка предница

аз си мисля че такива капаци се продават http://bmwpower-bg.net/forums/files/1stplace.jpg , ма немойте бе

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
значи един път се разкарвахме с баща ми из бургаските автокъщи да видим кво има кво няма и попаднахме на едно черно Е36 316и,което беше бая пипано и беше наистина добро ама кво гледам предницата му- М броня от Е46,капак от Е46 и маската под фаровете от Е46 (фаровете и мигачите не бяха сменени) и всичко си беше паснало идеално с изключение на това че маската под фаровете не пасваше точно накрая към калниците и стърчеше малко.И така възможно е да се направи но аз ще те съветвам да не го правиш просто не си струва да хвърлиш толкова много пари и пак няма да е Е46 а ще си остане Е36 и даже може и да ти се смеят като те видят а за тези пари които ще дадеш можеш доста да пипнеш твоята кола и да я направиш супер

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Вие немате сърца, ако ви е толко зор си купете е46, то ще излезне и на същите пари горе долу,аз съм виждал такова животно и просто не става, но вие си знаете де, ваши са си колите, ваш си е вкуса, ваше ще си е и усещането.И не влагам лоши мисли.

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

И аз видях в петък една такава черна номера и беше 4447. 325-ца и била с чип, абе много вървяла. Та говорих с човека при който беше оставенба колата и наистина добре изглеждаше . Но човека ми каза, че това е последното нещо което трябва да ми мине през главата да направя. Много нерви работа и пари. Отгоре на всичко каза, че пак не е както трябва и ми обяснява някви работи ама не помня какво точно. Та идеята е че не си струва.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Момчета според мен ефекта ще е както едно време слагаха на Нокиа 3310 панел от 88.. И какво пак си беше 3310. А и колегите са прави вместо възхищение, колата често може да бъде обект на присмех. Това поне е мое мнение, не се сърди 

Дизайнерите от BMW са си свършили работата. Всяко купе за себе си. Ако бяха създали идеалното купе нямаше да го сменят, НО да правиш от Е36 -> Е46 си е обида към марката. По-добре отиди в някои тунинг фирма и си купи пълен комплект споилери каквито и да са за Е36. Пак ще си по оригинален.
Пък и после като те питат какво караш какво ще казваш?
BMW Е36, ама с предница на Е46.
Някак смешно звучи.
Пък и после като те питат какво караш какво ще казваш?
BMW Е36, ама с предница на Е46.
Някак смешно звучи.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?
13 мнения
• Страница 1 от 1