М50 мени ниски обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
М50 мени ниски обороти
здравейте колеги имам проблем сас ниските обороти мениги между 500 700 оборота мотора е М50 не е ванус.
Ходил сам на диагностика в бош сервиз и ми казаха че няма видими проблеми сас стапково моторче и дебитомер.Много ще съм благодарен ако някои е запознат със проблема и даде някои съвет.
Ходил сам на диагностика в бош сервиз и ми казаха че няма видими проблеми сас стапково моторче и дебитомер.Много ще съм благодарен ако някои е запознат със проблема и даде някои съвет.
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: М50 мени ниски обороти
Празен ход може да мени от доста неща. Стъпковия мотор ти препоръчвам да го свалиш и почистиш хубаво. Постоянно се замърсяват. И моята мени леко. Ако не се оправи търси проблема другаде. Има страшно много писано по въпроса.
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Еми то трябва да се попрочете малко,ама аз не мога да разбера в Бош сервиза не са могли да ти кажат от какво е и да отстранят проблема пък ние тук ще го разрешим без да сме видяли колата 

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
delas_328 написа:... аз не мога да разбера в Бош сервиза не са могли да ти кажат от какво е и да отстранят проблема пък ние тук ще го разрешим без да сме видяли колата...
В БОШ сервиза има много хал-хабери, така че по-вероятно е тук да му се намери проблема ;]]]
....................................................................................................................................
Има тема в полезни за мененето на обороти, прочети я и лека полека почвай да проверяваш.
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
може някои вакум да се е откачил или спукал виж си и маркучите на стъпковия мотор дали са здрави
6 мнения
• Страница 1 от 1