Приплъзване на ремък, а може би .. не
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Приплъзване на ремък, а може би .. не
Колата е Е36 318tds, та проблема е следният.
Когато навъртя пълен започва да се чува едно стържене, което мисля, че е от ремъка. (нов е на 100км, но го правеше и преди да го сменя).
Та въпроса ми е, ремъка ли е или нещо друго. След малко ще слезна да видя дали е изтървало амортисьорчето на обтяжната ролка.
Когато навъртя пълен започва да се чува едно стържене, което мисля, че е от ремъка. (нов е на 100км, но го правеше и преди да го сменя).
Та въпроса ми е, ремъка ли е или нещо друго. След малко ще слезна да видя дали е изтървало амортисьорчето на обтяжната ролка.
Re: Приплъзване на ремък, а може би .. не
колега като слизаш си провери течността в хидравликата най-вероятно е от това и огледай за течове ако е малко долей остави отворено казанчето запали колата и навии няколко пъти пълен ляв и пълен десен и тогава пак провери доливаш иняма да е така
Между другото когато започна да въртя веднага се усеща спад в оборотите, а преди беше само при пълен (ляв/десен)
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
ако го държиш волана на пълен ляв или десен до край навъртян без да отпуснеш леко е нормално това е от рейката има предпазен клапан
Е, преди не беше така.. после като ида към колата ще видя нивото на течността.
След доливане на хидравлична течност шумът значително намаля, пак се чува, но съвсем леко, което явно е нормално.
Темата може да бъде заключена.Проблема - решен.
Темата може да бъде заключена.Проблема - решен.
6 мнения
• Страница 1 от 1