Въпрос относно регулируемо окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Въпрос относно регулируемо окачване
Здравейте колеги.Оказа се че на работа има останали неща за регулируемо окачване/bmw e36/ predni
Става дума за амортрисьорите с винтовете и горните дългите пружини.Обаче тия късичките малките пружини ги няма.Окачването е Кони и е от Germany.Обаче изникват 2 въпроса.От къде мога да си взема само тия малките пружинки долните и какви талерки да използвам за пружините от горе към тампона?Предполагам някъде се продават но къде как?И какво вършат тя малките пружинки като цяло може ли да се избегне без да ги слагам.Понеже мойта е с мтех окачване и дългата бялетка - както и тия конита и те са с дългата биялетка.А единия от моите амортрисьори е омекнал осезаемо и леко омаслен.По принцип може ли да се кара без тя малките пружинки долните?също така ме интересува някои ако има за продаване тампони за амортрисьора с изместен център трябва ми 1 брой че единия ми е заминал.Снимки на окачването понеделник ще пусна.
Става дума за амортрисьорите с винтовете и горните дългите пружини.Обаче тия късичките малките пружини ги няма.Окачването е Кони и е от Germany.Обаче изникват 2 въпроса.От къде мога да си взема само тия малките пружинки долните и какви талерки да използвам за пружините от горе към тампона?Предполагам някъде се продават но къде как?И какво вършат тя малките пружинки като цяло може ли да се избегне без да ги слагам.Понеже мойта е с мтех окачване и дългата бялетка - както и тия конита и те са с дългата биялетка.А единия от моите амортрисьори е омекнал осезаемо и леко омаслен.По принцип може ли да се кара без тя малките пружинки долните?също така ме интересува някои ако има за продаване тампони за амортрисьора с изместен център трябва ми 1 брой че единия ми е заминал.Снимки на окачването понеделник ще пусна.

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
Re: Въпрос относно регулируемо окачване
малките пружини обират някакви вибрации,ако модела си е без такива няма смисъл да търсиш,щот няма и да намериш в България,трябва да се поръчват от майната си (не са скъпи 10-20 евро)ако ти е всекидневка мятай ги така и си карай
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Въпрос относно регулируемо окачване
Мен повече ме интересуваше точно какво всъшност им е идеята на тия малките.Днес не остана време да ги нащракам но определено са от окачванията с 2 пружини една малка и една дълга.

3 мнения
• Страница 1 от 1