Питане за оригиналното централно и аларма
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vlaikov44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d
Питане за оригиналното централно и аларма
Колеги въпросами е следния мисля 4е съм с оригиналното централно и аларма с бяло и червено копче и пише бмв на дистанционното и ми преви проблеми имАх и оригинален имобилаизер ама него го изолирах смисал махнах го,фаща когато си иска някои път фаща много друг пат хич сменям батерии и пак същата работа и сега отказа на цяло моля за помощ и благодаря предварително
колата е италянски внос 325 тдс 95 г.

Re: Питане за оригиналното централно и аларма
И аз го имах същия проблем даже дистанционното забиваше лампичката светеше постоянно отворих го изчистих пластинките които опират +/- на батерията смених батерията и сега всичко е 

Те мразят BMW Аз мразя тях
Колега, извинявам се, но бих искал да използвам темата за не пускам нова.
Някой знае ли къде се намира, реле...бушон, квото е, за ОРИГИНАЛНА ЗАВОДСКА АЛАРМА на Е36цата. Колата е М52Б20 от 97ма година, имам 1 ключ с бутоните за централното и един секретен... проблема, който искам да разреша е: Ако съм заключил с централното и ключа се прецака, после ще отключа с секретния колата, но като завъртя самия ключ в ключалката. Това както знаете, при отваряне на вратата, ще се включи алармата (заради това, че не е деактивирана от ключа с бутоните)... та ако се стигне до такова нещо, от къде мога да изключа алармата?
Някой знае ли къде се намира, реле...бушон, квото е, за ОРИГИНАЛНА ЗАВОДСКА АЛАРМА на Е36цата. Колата е М52Б20 от 97ма година, имам 1 ключ с бутоните за централното и един секретен... проблема, който искам да разреша е: Ако съм заключил с централното и ключа се прецака, после ще отключа с секретния колата, но като завъртя самия ключ в ключалката. Това както знаете, при отваряне на вратата, ще се включи алармата (заради това, че не е деактивирана от ключа с бутоните)... та ако се стигне до такова нещо, от къде мога да изключа алармата?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
- el_limpiador1
- Потребител
-
- Кара: 325 тдс
Колега аз имах съшия проблем с алармата, заключих я с копчето от ключа и я отключих със самия ключ, естествено започна да пищи но не се притеснявай пъхай ключа, пали и алармата спира. И сега си оперирам само с ключа защото отказаха копчетата и все пак някой компетентен ако може да изкаже мнение ще е много добре
Бих го направил, но понеже, с този ключ на бутоните си забравяше чипа и не можеше да пали с него, а само с секретния... размених чиповете. Фактически направих, в един общ ключ, този с бутоните... да работят и бутоните и да пали. Както би било редно да бъде... но за сметка на това, секретния остана с прецакан чип и в момента с него мога само да я отключа но не и да я запали. Абе шитня...
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
5 мнения
• Страница 1 от 1