Кабрио-басейн...вода под задните седалки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Кабрио-басейн...вода под задните седалки

Мнение от BMWACSCHNITZER » 13 Юни 2011, 1:22

Допитвам се до колегите с кабриолети на които им се е случвало като качат 2 мадами отзад да слизат с мокри дупета :mhihi: :mhihi: От някъде влиза вода в багажника на гюрука и понеже 2те дупчици от където трябва да излиза водата са запушени,тя отива право под седалките.Които се е сблъсквал с този проблем да кажи как го е решил че ми писна все като вали да карам аквариум... 8) 8)

Потребител
Аватар
Кара: BMW 325i
Мечтае да кара: BMW 325i

Re: Кабрио-басейн...вода под задните седалки

Мнение от KamenoFF » 13 Юни 2011, 2:24

капака които стои над гюрука когато е затворен. провери си уплътненията там. там някъде ти е проблема. виж също и жилата които опъват механизма за пълното му затваряне дали са читави. дано съм помогнал :) успех .

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 13 Юни 2011, 15:28

BMWACSCHNITZER написа:Допитвам се до колегите с кабриолети на които им се е случвало като качат 2 мадами отзад да слизат с мокри дупета :mhihi: :mhihi: От някъде влиза вода в багажника на гюрука и понеже 2те дупчици от където трябва да излиза водата са запушени,тя отива право под седалките.Които се е сблъсквал с този проблем да кажи как го е решил че ми писна все като вали да карам аквариум... 8) 8)

Имах го същия проблем, даже ми светеше и еърбегът, защото там му е датчикът май и се мокреше при дъжд. Случваше се само с мекия таван. А защо пускаш темата не знам при условие, че си намерил решението на проблема. Отпуши въпросните дупчици с нещо (най-често са затлачени с кал и боклуци) и край на мъките. Само внимавай като отпушваш, имай готовност 2 кила вода да ти се изсипят в краката, казвам го защото аз нямах такава :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 13 Юни 2011, 18:10

lowrider написа:
BMWACSCHNITZER написа:Допитвам се до колегите с кабриолети на които им се е случвало като качат 2 мадами отзад да слизат с мокри дупета :mhihi: :mhihi: От някъде влиза вода в багажника на гюрука и понеже 2те дупчици от където трябва да излиза водата са запушени,тя отива право под седалките.Които се е сблъсквал с този проблем да кажи как го е решил че ми писна все като вали да карам аквариум... 8) 8)

Имах го същия проблем, даже ми светеше и еърбегът, защото там му е датчикът май и се мокреше при дъжд. Случваше се само с мекия таван. А защо пускаш темата не знам при условие, че си намерил решението на проблема. Отпуши въпросните дупчици с нещо (най-често са затлачени с кал и боклуци) и край на мъките. Само внимавай като отпушваш, имай готовност 2 кила вода да ти се изсипят в краката, казвам го защото аз нямах такава :mhihi:

Ми да ти кажа неска тия отводнителните тръбъчки им пуснах сгъстен въздух и почти не бяха затлачени,не знам защо не излизаше водата...иначе мисълта ми беше от къде влиза тая вода там при положение че тия тръби са предпазна мярка и може изобщо да не се пълни с вода.От уплътнението ли някъде пропуска не знам.Неска поразместих малко и капака да ляга по добре на уплътнението да видим дали на следващата буря ще си правя Жакузи... :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 14 Юни 2011, 10:12

Според мен пък е нормално да се отича вода от там, ще поразгледам като имам свободно време, но е факт, че от както го отпуших проблеми не съм имал :yes:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWACSCHNITZER » 14 Юни 2011, 17:47

lowrider написа:Според мен пък е нормално да се отича вода от там, ще поразгледам като имам свободно време, но е факт, че от както го отпуших проблеми не съм имал :yes:
Забелязах че от шофьорската страна пред механиката на гюрука има една малка елипсовидна дупчица която от дясната страна я няма и това обяснява защо седалката беше мокра от страната зад шофьора.Тая дупчица сигурно някои баварски инженер я е сложил за мизерията тъй като тя няма никво приложение... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Както и да е отпуших отводнителните маркучлета и запуших въпросната елипса и ще докладвам при най-близкия порой! :ok:

Назад към E36