Проблем с таблото на компакта!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с таблото на компакта!
Здравейте! Търсих в търсачката изчетох доста теми не всичките 200 теми но повечето и не видях същия проблем! Скоро си купих бмв компакт! Но стрелката на температурата и на бензина се побъркват сами! Както е студено и го паля показва че е в червеното после пада застава на средата после отива на студено! А на бензина както седи на лампа изведнъж отива на пълен резервоар после на средата после че няма бензин! И така си правят каквото искат. Таблото е без разходомер. И ако според вас е за подмяна ако намеря такова с разходомер ще стане ли?
- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
Re: Проблем с таблото на компакта!
поне в 2 теми го бях писал - компа е. Ако може да се вярва на майсторите ми - студена спойка на компа.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
FANTOM написа:Здравейте! Търсих в търсачката изчетох доста теми не всичките 200 теми но повечето и не видях същия проблем! Скоро си купих бмв компакт! Но стрелката на температурата и на бензина се побъркват сами! Както е студено и го паля показва че е в червеното после пада застава на средата после отива на студено! А на бензина както седи на лампа изведнъж отива на пълен резервоар после на средата после че няма бензин! И така си правят каквото искат. Таблото е без разходомер. И ако според вас е за подмяна ако намеря такова с разходомер ще стане ли?
Става такова табло което си намислил да слагаш,но няма да мръдне въпросната стрелка,но всичко останало ще работи...Само дето слагаш според зависи дали си с четири или с шест цилиндъра

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Благодаря на всички който се отзоваха! Оказа се че не ми светят и стоповете смених един бушон и всичко заспа!
5 мнения
• Страница 1 от 1