при откачен дебитомер , олива бензин от инжекцион рейката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- jakson
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E38
- Детайли за колата: Седан , 1993 , 1.6 I , М40
при откачен дебитомер , олива бензин от инжекцион рейката
Наскоро си направих експеримент да сваля изцяло дебитомера и да запаля колата . Запалих я като бях запушил въздуховода до половината с ръка защото иначе искаше да гасне двигателя.
Докато колата работеше и качваше и сваляше обороти , забелязах че так където е хванат регулатора на налягане , т.е там където влиза в рейката от там започна да тече бензин . Явно налягането се е повишило.
Според вас това норнмално ли е ?
Аз свалих регулатора и тъй като нямах гумички , навих малко тефлонова лента в самото каналче в което влиза о-пръстена , след това посвавих пръстенчето и върнах регулатора на мястото му .
Поставих дебитомера и запалих и нетечеше бензин . Дали проблема е бил просто в лошо оплътнение на регулатора ?
Докато колата работеше и качваше и сваляше обороти , забелязах че так където е хванат регулатора на налягане , т.е там където влиза в рейката от там започна да тече бензин . Явно налягането се е повишило.
Според вас това норнмално ли е ?
Аз свалих регулатора и тъй като нямах гумички , навих малко тефлонова лента в самото каналче в което влиза о-пръстена , след това посвавих пръстенчето и върнах регулатора на мястото му .
Поставих дебитомера и запалих и нетечеше бензин . Дали проблема е бил просто в лошо оплътнение на регулатора ?
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: при откачен дебитомер , олива бензин от инжекцион рейката
най-вероятно е от уплатнението с годините и от горивото гумата става твърда и почва да пропуска
2 мнения
• Страница 1 от 1