кожен салон от изкуствена кожа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
кожен салон от изкуствена кожа
можете ли да ми кажете къде в софия могат да ми направят такъв кожен салон от изкуствена кожа на нормални цени
мерси предварително и мерси на Super_fly за снимката :

мерси предварително и мерси на Super_fly за снимката :

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
Около 1200 лв. в АйДжиЕм София! От естественна кожа, естествонно! Ако си решил за изкуственна, по-добре претапицирай с плюш! Другото (мое мнение) е цигания до шия! 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята

- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Ачо написа:Около 1200 лв. в АйДжиЕм София! От естественна кожа, естествонно! Ако си решил за изкуственна, по-добре претапицирай с плюш! Другото (мое мнение) е цигания до шия!
Моля те кажи къде е тази фирма или някакъв телефон за контакти?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 31 Дек 2019, 18:22, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Около 900лв. при един мой приятел - мога да ти пратя снимки с негова работа (мойто купе) - не е кат' да е цигания
Направо си е страхотно - а имам поглед как трябва да бъде - всички коли са ми с кожа!
Прати ми ЛС ако те интересува!

Cobra написа:Около 900лв. при един мой приятел - мога да ти пратя снимки с негова работа (мойто купе) - не е кат' да е циганияНаправо си е страхотно - а имам поглед как трябва да бъде - всички коли са ми с кожа!
става въпрос за изкуствена кожа, мисля че 900 са за естествена

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Влезте в мобиле.де и потърсете някое БМВ Е36 след 1997-ма, по възможност кабрио индивидуал и пак кажете клак Ви се вижда горният салон!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Понеже не мода да добавям снимки вижте тук:
http://www.mobile.de/SIDSwtefAsD4oRDif5 ... 169213413&
... и тук:
http://www.mobile.de/SIDSwtefAsD4oRDif5 ... 172513729&
http://www.mobile.de/SIDSwtefAsD4oRDif5 ... 169213413&
... и тук:
http://www.mobile.de/SIDSwtefAsD4oRDif5 ... 172513729&
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
BMW_MAFIA написа:Cobra написа:Около 900лв. при един мой приятел - мога да ти пратя снимки с негова работа (мойто купе) - не е кат' да е циганияНаправо си е страхотно - а имам поглед как трябва да бъде - всички коли са ми с кожа!
става въпрос за изкуствена кожа, мисля че 900 са за естествена
Добре,щом така смяташ-щото не виждам как го мислиш тва де пич

1кв.м кожа естествена от гърка да кажем е 70-80лв.(добра)!
За седалки+кори отиват 7-11м-зависи колко е добър майстора-и кво става,
9Х75=675 аверидж само материал,и от там нататък за работа!
АРЕ стига изказвания само за да си приказваме!
Човека иска качество!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
прочети по-добре бе пич той ти казва че иска изкуствена кожа и че тая цена която си му дал (900лв) е за естесвена.Да отговоря и на Ачо ми не виждам нищо особено във двата кожени салона на снимките които си дал.И стига
дайте на човека някакви оферти за кожени салони от изкуствена кожа ако знаете 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ще си хванеш белята на задника с тая изкуствена кожа, ама ти си знаеш... Има доста теми за тапицери, ето ти и един телефон - 0888219147 - Иван. Не го познавам лично, дал ми го е колега от форума, доволен е от работата му. Виждал съм и добре направена изкуствена кожа от някакъв във Горубляне, но не знам точно къде е, всички на автоборсата го знаели.
Never mistake motion for action...
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
В Плевен цената за изработка на авто салон от искуственна кожа е от 100 до 200 лв в зависимост от сложността! За кожа 1 л.м. (дължина 1.4м) е 14 лв. от ф-мата на Слави! отиват около 7 л.м.!!!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Цената за изработка е яка оферта
дали не бъркаш 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Re: ре
Ачо написа:В Плевен цената за изработка на авто салон от искуственна кожа е от 100 до 200 лв в зависимост от сложността! За кожа 1 л.м. (дължина 1.4м) е 14 лв. от ф-мата на Слави! отиват около 7 л.м.!!!
каква е тая фирма на слави? сигурен ли си че за тия пари ще могат да изработят нещо като това на снимката която съм сложил..,
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2