съвет за агренажна верига за 325 тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- stanio_89
-
-
- Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
- Мечтае да кара: e39 530d
- Детайли за колата: на части за е36 и е34
съвет за агренажна верига за 325 тдс
здр колеги снощи като се прибрах реших да видя веригата на колата през капачката на колата беше загряла като барнах бая луфт имаше и сега мисля да си яя смена ама нишо нз за тея тдс ако е опел голф ауди по сам човъркам но на това незная нищо мисълта ми е даме насочете мога ли сам да си я направя какво ми трябва като инструмент кое се блокира къде са белезите и какво се свали по колата и какви части трябва да си зема да си я направим и горе долу само частите колко излизат.
колата е на 300 хил. има проблем с топлото палене пали на 5 сек като загреи добре.
колата е на 300 хил. има проблем с топлото палене пали на 5 сек като загреи добре.
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Re: съвет за агренажна верига за 325 тдс
Доколкото знам бмв сами хидравлично си опъват веригата като запали и това може да е причина за луфта.Нека ме поправи някой ако греша
П.П Весели Празници!

П.П Весели Празници!
Пипни я като е студена и ще се учудиш колко е опъната. А това за което питаш , да има хидравличен обтегач коъто също се сменя. А за веригата те са две на брой и не е ясно дали можеш да минеш само с едната за смяна , но принципно ако я отваряш сменяш всичко че е бая разглобяване и миналата година съм се интересувал колко ще ми излезнат частите та около 600лв беше офертата , за работа ти трябват около 200лв минимум ( мое мнение ) и няколко приспособления и инструменти и дооооста знания. иначе инфо колкото щеш ама все знаещи трябва да ти го кажат пък те си вадят хлаба с тва и за 5-6 дена не са го научили - опит му се вика. Доста обсъждана тема , но нямаш условия не се захващай пък и резервен вариант с доверен мастор ти трябва че кат удариш на камък да имаш изход. а за топлото палене влез в подфорум Е34 и там ще намериш ( във важни теми ) всичко необходимо написано прилежно за топлото палене , не се нафърляй на вериги пък и трябва да шуми ако са така износени. Мойта горната беше бая отпусната загряла ама си я бях и направил чакмак да пали топла тъй че чети там дет ти казах доволен ша останеш.
- stanio_89
-
-
- Кара: 325 TDS На Въглища с турбо + hp
- Мечтае да кара: e39 530d
- Детайли за колата: на части за е36 и е34
всичко се оправи след смяна на веригите,забното колело на вала,маслен обтигач,и долен обтигач на стоинист 350 кинта
Може ли малко инфо за това къде и как направи ремонта. И на кой вал си сменил зъбното колело.stanio_89 написа:всичко се оправи след смяна на веригите,забното колело на вала,маслен обтигач,и долен обтигач на стоинист 350 кинта
5 мнения
• Страница 1 от 1