Проблем с уредите на таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с уредите на таблото
Здравейте колеги,
днес уредите за температурата и бензина спряха да работят,а преди два дена ми се появи inspection на таблото ,ходих на диагностика и казаха само две грешки и уж ги занулиха и пак си е така .Моля за помощ. 318и М43
днес уредите за температурата и бензина спряха да работят,а преди два дена ми се появи inspection на таблото ,ходих на диагностика и казаха само две грешки и уж ги занулиха и пак си е така .Моля за помощ. 318и М43
Re: Проблем с уредите на таблото
Провери за изгорял бушон F46.Сигурно нямаш и стоп светлини в момента.При мен тия кабеели под бушоните се опираха в спирачната тръбичка и гореше тоя бушон.
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- nike69
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 318is, тъмносин металик
Re: Проблем с уредите на таблото
Направи си тест на таблото. Вчера и аз го правих. И на мен не ми работеха точно тези 2 уреда на таблото. Преди време за бензина а вчера и за температурата.
При изключен контактен ключ натискаш бутончето за нулиране на километража и заедно с него завърташ ключа в "първо" положение (но не на "контакт"). После пускаш копчето, оставяш ключа и наблюдаваш таблото. То се самотества. При мен се оказаха замърсени контакти на уредчетата
При изключен контактен ключ натискаш бутончето за нулиране на километража и заедно с него завърташ ключа в "първо" положение (но не на "контакт"). После пускаш копчето, оставяш ключа и наблюдаваш таблото. То се самотества. При мен се оказаха замърсени контакти на уредчетата
4 мнения
• Страница 1 от 1