Тампони на двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Тампони на двигател
Здравейте колеги,днес след лек напън за burnout скъсах единият тампон на двигатела и самият двигател се беше изместил около 2см,а другият тампон явно леко се е сцепил защото беше много леко омаслен.Маслени ли са тези тампони,каква им е ориентировъчната цена,впечатления от марки?Имат ли разлика при различните двигатели,ако взема от 20ска дали ще са по-здрави?Пропуснах да кажа колата е е36 с двигател м43б16 

- malenov
- кандидат ентусиаст
-
Re: Тампони на двигател
незнам дали има разлика от 16-ка до тампони на 20-ска, но аз съм с м42 и съм с тампони от м50б20 и нямам проблеми
п.с: логично е да имат разлика тампоните за по голям и по малак матор
This is my FREEDOM
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
dicho0o написа:Здравейте колеги,днес след лек напън за burnout скъсах единият тампон на двигатела и самият двигател се беше изместил около 2см,а другият тампон явно леко се е сцепил защото беше много леко омаслен.Маслени ли са тези тампони,каква им е ориентировъчната цена,впечатления от марки?Имат ли разлика при различните двигатели,ако взема от 20ска дали ще са по-здрави?Пропуснах да кажа колата е е36 с двигател м43б16
Търси тампони за твоя двигател. Аз като ги сменях взех на MEYLE от колегата laviatan, чисто нови бяха за около 90лв. комплекта. Вече две години и половина ги карам и съм доволен. И за приятели дори съм взимал. Питай го цените му са доста добри

- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
Около 40 лева някаде са бройката и ДА маслени са
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Тампоните са маслени , уж са различни по номенклатурен номер , но всъщност са еднакви (поне за бензиновите двигатели )... . Аз също купих от лавиатана и съм много доволен ... цената беше малко под 50 лв за Мейле ....
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
malenov написа:незнам дали има разлика от 16-ка до тампони на 20-ска, но аз съм с м42 и съм с тампони от м50б20 и нямам проблеми
по тази логика стават.. рзлиакта межди твоя ис и м40 б16 е никаква в лапите и блока така че..
110 лева SWAG оригинални вече 4 години и нема проблем.
Няма начин да няма начин
Да маслени са ( има нещо като джоб в тях което е пълно с масло ) и най-вече се късат горе където е залята металната пета със шпилката ( на мен и двата мяха и двигателя със 6см кривна настрани ) и аз си взех Мейле същата цена каквато колегите коментират по-горе. Та не се фърляй на скъпо , няма смисъл и си ги сменяш за 1 час с три бири с 12 кебабчета
. Успех .

8 мнения
• Страница 1 от 1