Писна ми пак тея ел. стъкла
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Писна ми пак тея ел. стъкла
Проблема ми е следния карам 320 купе е36 и единия джам не слиза на долу при отваряне на вратата става въпрос за десния левия си бачка без проблеми но тоя десния ми писна да го цукам от копчето секи пут при отваряне и затваряне също така имам комфорт функция на левия джам трябва ли да я има и на десния или не е задължително щото ако трябва значи и тва неработи на десния та въпроса ми от какво мойе да е това чудо иначе джама си бачка
Тия ел. стъкла са разисквани много пъти. Провери тук- http://bmwpower-bg.net/forums/search.php предполагам, че ще намериш информация.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Влади, нали ти казах! Проблема е като на синйото ми купе! %0-60 лв. струва ключето в Камор, където регулира авт. слаляне при отваряне на вратата! Ако искаш по ф-ра ще ти изровя и номера по БМВ!!! 

- batko_koko
- кандидат ентусиаст
-
на мен ми беше така и в ключалката има ниакво збче дито като отвориш вратата трябва да ти светка плафона и да се сваля стаклото и като затваряш вратата плафона трябва да изгася и да се дига стаклото. но това нещо като не работи не подава информация че вратата ти е отворена и затова прозореца не се сваля. На мен тва ми беше проблема, мисля че и при теб ще е затова. А отделно та ботона ти е повреден единият режим на копчето и затова на дясното стакло не ти работи комфорт функсиата както се изразиаваш. Тва е мое мнение не съм сигурен дали е така но намен тва ми беше повредата.
5 мнения
• Страница 1 от 1