За бога хора не купувайте!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: валяк

За бога хора не купувайте!

Мнение от simoniko » 26 Окт 2005, 12:25

Преди месец ми гепиха всички лайсни от колата ,
снощи ми свили и халогените ,
ако не започна да допълвам колата с откраднатите части сигурно сле още месец няма да я намера на паркинга!
Не купувайте части със съмнителен характер , докато пазаруваме от тях ще продължават да крадат , и кръга е затворен!
Ще си купя чисто нови и ще ги занеса в бижутериен цех да ми изографисат името , телефона и номера на колата на стъклата и на всички елементи!
Трямва да направим нещо , все пак сме много народ и от нас зависи пряко да не ни оскверняват бебчетата!
Поздрави на всички!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

!

Мнение от Milionera213 » 26 Окт 2005, 13:57

Съгласен съм, мамка му и крадци - да пукнат мъчително.
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 26 Окт 2005, 14:15

Лепете ги с нещо бе хора! Някой беше писал какво лепило помага!тия крадливи мангали как искам да ги видя как свалят лаисни и огледала и да не е от моята кола ще ги изкъртя от бой!

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 26 Окт 2005, 14:23

То кога ти нарочат колата нещо не помага.И по закона на Мърфи никога няма да ги видиш или разбериш кой е направил гламотията.Напълно съм съгласен с simoniko.

Поздрави на всички!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 26 Окт 2005, 14:36

Мамка им и на мен ми откраднаха лайсните, че и една неможли да я свалят та ми одрали колата по тавана и предния капак прасетата :(

младши ентусиаст
Аватар

:(

Мнение от kopchev » 26 Окт 2005, 14:36

Мамка им и на мен ми откраднаха лайсните, че и една неможли да я свалят та ми одрали колата по тавана и предния капак прасетата :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 26 Окт 2005, 17:26

Момчета, какво да ви кажа... Спасение няма никакво :arrow: щом посред бял ден ~ 11 часа в улицата на 1-во РПУ, на 50 метра от куките( варненци знаят колко движение на хора има по тая улица :arrow: МНОГО) ми свиха лайстните на двете десни врати за какво да говорим :( Май само ако ги заварим за ламарината няма да ги крадат мамка им крадливо племе. Лесно ви е на вас- като ги видите ги мятате и бой докато позеленеят, ама на мен това упражнение ми е малко сложно...

Абе има един вариант да си опазим колите :arrow: да ги сменим с някой модел който не е толкова привлекателен за тях.

Ще си купя чисто нови и ще ги занеса в бижутериен цех да ми изографисат името , телефона и номера на колата на стъклата и на всички елементи!

Относно това, полза едва ли ще има :arrow: ще видят надписите след като ги смъкнат и резултата пак е същия- ти нямаш, но и те нямат... Значи отиват на следващото Е36 и взимат....
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 26 Окт 2005, 19:51

Ultimate_driver написа:Лепете ги с нещо бе хора! Някой беше писал какво лепило помага!
лепило за халогените не помага щото като ги залепиш и ти изгори крушката после как ще я смениш.Някои ги лепат сас силикон и пак им ги крадат. Спасение няма.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The Tiger » 26 Окт 2005, 21:59

откачена-той май друго имаше предвид-после като ги продават,ако не успеят да изтрият надписите този който ще ги купе ще разбере,че тези лайсни са на някой си :arrow: значи са крадени :roll: ;)

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 27 Окт 2005, 12:12

знчи има един черен силикон на WURT (18лв. май беше), толкова е як , че ако е залепена с него лайсната за да я свалят ще трябва да ти изкивят варатата(и от лайсната нищо няма да става). тоест и това не е решение. за халогени става обаче.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 27 Окт 2005, 23:49

По един нит в средата.Малко селско ,но поне ще ги строшат като ги махат :1: Аз за тфа в моя квартал съм ги понаучил кои са наркоманчетата и ако изчезне нещо,че ги сдробим пък дори и да не са те
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар

Re: За бога хора не купувайте!

Мнение от vankata™ » 28 Окт 2005, 9:42

simoniko написа:Преди месец ми гепиха всички лайсни от колата ,
снощи ми свили и халогените ,
ако не започна да допълвам колата с откраднатите части сигурно сле още месец няма да я намера на паркинга!
Не купувайте части със съмнителен характер , докато пазаруваме от тях ще продължават да крадат , и кръга е затворен!
Трямва да направим нещо , все пак сме много народ и от нас зависи пряко да не ни оскверняват бебчетата!
Поздрави на всички!

А защо не си застраховаш колата, или защо не я държиш на паркинг?
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 28 Окт 2005, 10:49

За откраднато застраховката не важи, а моите халогени втория път ги свалиха на охраняемия паркинг. Пазачите само вдигнаха рамене и казаха "Ами ти откъде си сигурен,че не е станало навън, снощи се прибра късно"... Така че решат ли, няма спасение...
Never mistake motion for action...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 28 Окт 2005, 15:15

така е решат ли да ги крадат ще ги крадат няма оправия българската простотия :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 29 Окт 2005, 16:04

The Tiger написа:откачена-той май друго имаше предвид-после като ги продават,ако не успеят да изтрият надписите този който ще ги купе ще разбере,че тези лайсни са на някой си :arrow: значи са крадени :roll: ;)

Идеално го разбрах, но в случая ти не си ме разбрал правилно :arrow: ставаше дума че като ги видят тези набити номера най-вероятно вече ще са смъкнали това което им е трябвало. И понеже тук сме на принципа "Не аз да съм добре, а Вуте да е зле" няма да ти ги оставят до колата най-културно за да си ги сложиш после, а ще ги метнат в първият казан.
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към E36