Монтиране на АБС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
Монтиране на АБС
Здравейте колеги,
искам да сложа АБС на моето Е36 М40Б18 и да ми кажете какво ми е нужно за операцията или да ме насочите към някоя вече подробно разисквана тема във форума, каквато не намерих в търсачката, но може и аз да не съм търсил правилно.
Поздрави,
искам да сложа АБС на моето Е36 М40Б18 и да ми кажете какво ми е нужно за операцията или да ме насочите към някоя вече подробно разисквана тема във форума, каквато не намерих в търсачката, но може и аз да не съм търсил правилно.
Поздрави,
Drift machine ....
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Монтиране на АБС
Ами аз не съм сигурен дали може да се направи такъв мод, нека другите колеги да кажат. Иначе ти трябват датчици, АБС комп и помпа, и това е за което аз се сещам.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Отделно не съм се заглеждал в шенкелите дали тия без абс дали имат дупки за датчиците отделно гривните на главините са различни едните имат гривна/за абс/ другите нямат.Инсталацията блока на абс-а.На полуоските отзаде също трябваха гривни че нямам спомен там от каде четеше абс-а.Не си заслужава според мен цялата галимация на кола която няма абс.Ако имаш кола под ръка и да вземаш всичко което ти е нужно добре, иначе да ги купуваш отделните неща ще се вкараш в голям филм.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
всичко си има, мойта като нямаше АБС само и сложих датчиците и после ги свалих, че много тарапана ми се отваря после и се отказах, иначе АБС от Е34 е чук в сравнения с другите модели, просто е безупречен по всяко време и не е капризен 

- grudev
- младши ентусиаст
-
Колега какво означава АБС от Е34 е чук в сравнение с другите? Имаш предвид че е различен ли , по-добър?
Аз представа си нямам с какво се захващам честно казано и дотук си представям, че ми трябват тръбички, помпа, компютър, окабеляване и датчици.
Аз представа си нямам с какво се захващам честно казано и дотук си представям, че ми трябват тръбички, помпа, компютър, окабеляване и датчици.
Drift machine ....
- jackass3D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 Touring
- Мечтае да кара: Mach 1, Hemi Cuda и Chevy SS
- Детайли за колата: Много хубави :)
Голяма играчка и приключение ша си заформиш
много работи са там по добре си караи тъй. Пък и колкото хубаво толково и лошо е ABS-а аз понякои път искам да го няма

- grudev
- младши ентусиаст
-
Зимата е кофти по надолнища, но иначе с по-добри гуми няма проблем. Мисля да не се захващам обаче предвид галимацията, която се очертава и да си карам както досега. Поздрави, 

Drift machine ....
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
значи, че е по-добър, повече от това здраве му кажи. иначе ако се захванеш с монтаж на това нещо е голям филм, карай си така без АБС
8 мнения
• Страница 1 от 1