трудно пали
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- lybo 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520д F10
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: чисто нова
трудно пали
здравейте колеги.трудно ми пали колата топла или студена все трудно пали въртя по около 7;8 секунди докато запали. и като запали не6то като задавена триабва да я исфорсирам и тогава се оправя.колата е компакт 1,6 м43 има гас.каъв мойе да е проблема.макар че съм с гас паля винаги на бензин.
Карайте с акъл
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: трудно пали
мойта беше по съштия начин трудно палеше и се оказа от вакумния регулатор на рейката на бензина и аз я паля на бензин обаче този регулатор си беше заминал има един вакум който влиза в него запали колата превключи на газ изкарай го и запуши маркуча и гледай регулатора ако почне да тече или сълзи от него бензин ти е за смяна зимаш нов и е ок
- lybo 73
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520д F10
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: чисто нова
каде се намира този вакум.да нее отпредната страна на рейката и от него да влиза мъркуче в колекторите, това ли е.
Карайте с акъл
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
да съштото от пред
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
anton mutafchiev написа:мойта беше по съштия начин трудно палеше и се оказа от вакумния регулатор на рейката на бензина и аз я паля на бензин обаче този регулатор си беше заминал има един вакум който влиза в него запали колата превключи на газ изкарай го и запуши маркуча и гледай регулатора ако почне да тече или сълзи от него бензин ти е за смяна зимаш нов и е ок
Евала колега благодарение на този тест днес разбрах и мойто защо не пали смених регулатора и всичко е 6 .Браво

Тоя вакумен регулатор, някой може ли да го покаже на една схема за М52 мотор? Да зема да го проверя и аз. При мен винаги пали от раз няма проблеми, обаче понякога като е на топъл мотора, пали някво по-умряло и иска лек форсаж. Дали ще има някаква роля тоя регулатор в случая?
Coulthard написа:Ти кон дето бяга да не яде виждал ли си ?
7 мнения
• Страница 1 от 1