Стопове?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Стопове?
Здравейте колеги.
Имам следното питане ако някой знае как да го оправя ?
От както съм си взел е36-цата като пусна габаритните светлини габаритите отзад(стопа)ми светват заедно габарит+халогена за мъглата,без да включвам копчето за задния халоген.
Днес си смених левия стоп и като пусна сега габаритите десния стоп ми свети както трябва габарит+халоген,а левия само габарита без халогена,като включа с копчето ми светва тогава левия халоген.
Та въпроса ми е как да го превържа за да ми свети и отляво габарит+халоген?
Мерси рпедварително
Имам следното питане ако някой знае как да го оправя ?
От както съм си взел е36-цата като пусна габаритните светлини габаритите отзад(стопа)ми светват заедно габарит+халогена за мъглата,без да включвам копчето за задния халоген.
Днес си смених левия стоп и като пусна сега габаритите десния стоп ми свети както трябва габарит+халоген,а левия само габарита без халогена,като включа с копчето ми светва тогава левия халоген.
Та въпроса ми е как да го превържа за да ми свети и отляво габарит+халоген?
Мерси рпедварително

Бъди честен пък да става квото ще
Re: Стопове?
Е то фабрично е както с новият ти стоп, т.е. като дадеш на габарит си свети само габарит и от допълнителното копче се пускат светлините за мъгла. По принцип е доста тъпо да ти светят постоянно, понеже нощем заслепяваш тия зад теб. Тей че не се учудвай ако някой ти скочи на бой
Иначе за свързването както ти искаш, най лесно е да пуснеш едно кабелче за "мост" между кабела на габарита и тоя за мъглата.

Иначе за свързването както ти искаш, най лесно е да пуснеш едно кабелче за "мост" между кабела на габарита и тоя за мъглата.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
направи ги както си са оригинално с копчето да ти работат както каза колегата да няма разправии по пътищата
- bmw55
- младши ентусиаст
-
Не са ми скачали на бой колега все още,а й няма да скочат понеже въобще не светят толкова силно че да заслепяват.Колко много е36-ци съм виждал да им светят и съм карал зад тях нито един не заслепява и не е дразнещо 
Това за моста и аз съм се сещал но не ми бяха с мост незнам как бяха вързани така и не разбрах.
Единствената разлика между стария ми стоп и този който сложих е че при пиновете в единя имаше разлика и местих кабелната обувка само това но дали е от нея незнам
А как тогава да го върна във фабрично положение като незнам как е направен моста няма никакви следи

Това за моста и аз съм се сещал но не ми бяха с мост незнам как бяха вързани така и не разбрах.
Единствената разлика между стария ми стоп и този който сложих е че при пиновете в единя имаше разлика и местих кабелната обувка само това но дали е от нея незнам

А как тогава да го върна във фабрично положение като незнам как е направен моста няма никакви следи

Първо че дразнят и то доста, второ изглежда супер грозно, понеже светлината не е хомогенна, трето всеки 2-ри ще си мисли че си супер прост да караш на спирачка, а останалите дето знаят истината ще си казват "виж го тоя сельо си мисли че е гъзар като кара на задни светлини за мъгла", сори за хранилката, ама нещата стоят точно така
А иначе незнам как точно са ти го направили, има доста начини, аз казах най-лесният , тва с "моста".Т Все пак го търси в стопа, ако беше примерно при ключа за пускане, тогава нямаше да се оправи като си сменил другият стоп.
Какви са ти стоповете? Ако са с обикновен жълт мигач, можеш да си купиш един за 5-10лв и да си решиш проблема без да се занимаваш изобщо:mhihi:

А иначе незнам как точно са ти го направили, има доста начини, аз казах най-лесният , тва с "моста".Т Все пак го търси в стопа, ако беше примерно при ключа за пускане, тогава нямаше да се оправи като си сменил другият стоп.
Какви са ти стоповете? Ако са с обикновен жълт мигач, можеш да си купиш един за 5-10лв и да си решиш проблема без да се занимаваш изобщо:mhihi:
- bmw55
- младши ентусиаст
-
Колега гледма че караш във Варна.Разликата между София и Варна е че тука са се събрали всекакви ИДИОТИ и аз така в началото бях махнал крушките за да не дразня околните и незнам колко пъти щяха да ми влезнат отзад!!!От както се нервирах и ги сложих да чукна на твърдо още един не е забил спирачките зад мене да ме отнася!!!!!Пововината идиоти ми карат с фарове без лупи и със ксенон ебават ми майката,ксенон във халогени допълнителни фарове и незнам си още колко дразнителя, а ти ми викаш че аз съм селянин.Огледай се малко!
п.п.Много интересно от къде да намеря стоп за 5-10лв чак и за 5лв
Да ако не свети и е с 5 дупки може би
п.п.Много интересно от къде да намеря стоп за 5-10лв чак и за 5лв

Да ако не свети и е с 5 дупки може би

То пък ще кажеш, че във Варна е друго
Ама не е казано да ставаш идиот с идиотите...
Съжалявам, че не пазя моите, щях да ти ги подаря...Разгледай в "Подарява", ако няма пусни тема, в "Купува" , че търсиш обикновен стоп с жълт мигач идеален, да видиш как ще те налазят с оферти за по най-много 10лв. парчето
П.С. Ляв или десен стоп ти трябва и от седан или купе? Че ся се сетих един авер си смени наскоро оригиналните на купето, моа се пробвам му взема единия да ти го подарим

Съжалявам, че не пазя моите, щях да ти ги подаря...Разгледай в "Подарява", ако няма пусни тема, в "Купува" , че търсиш обикновен стоп с жълт мигач идеален, да видиш как ще те налазят с оферти за по най-много 10лв. парчето

П.С. Ляв или десен стоп ти трябва и от седан или купе? Че ся се сетих един авер си смени наскоро оригиналните на купето, моа се пробвам му взема единия да ти го подарим

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
абе караи както ти е кеф бе колега .
кои му дреме на х@я дали ти караш на пуснати задни габарити.
3 лева е тунджата бе
кои му дреме на х@я дали ти караш на пуснати задни габарити.
3 лева е тунджата бе

- bmw55
- младши ентусиаст
-
Колега тунджата не е проблем проблема ми е ЗАПЛАТАТА прекалено е ниска.
Ако требваше да се застреля някой за да ми я дигнат да е 2 метра надолу вече
Та по темата някой да знае как?
Ако требваше да се застреля някой за да ми я дигнат да е 2 метра надолу вече

Та по темата някой да знае как?
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- MITKO F1fen
- кандидат ентусиаст