въпрос относно заводска аларма е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- absolutlover
-
-
въпрос относно заводска аларма е36
здравейте искам да попитам хората който по отдавна карат е36 тази 3ервената лампичка до запалката означава че колата има заводска аларма или просто някакъв индикатор за централното заключване.отпред където попринцип е мястото на акомулатора имам модул който прилича на аларма със емблема бмв и това ме кара да си мисля че колата ми има заводска аларма прав ли съм или този модул е за нещо друго.ако е аларма може ли някой да микаже как да я активирам да се пуска със заключване на колата и ако не да попречи на запалването на двигателя по време на кражба то поне да издаде някакъв звук при нередност.благодаря предварително.
п.п моля ако може модераторите да не заклячват темата защото търсих из темите на форума но не открих нещо което дами отговори на въпросите.
п.п моля ако може модераторите да не заклячват темата защото търсих из темите на форума но не открих нещо което дами отговори на въпросите.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: въпрос относно заводска аларма е36
Да, имаш аларма явно, но към нея трябва да имаш и дистанционно.
Never mistake motion for action...
- absolutlover
-
-
Re: въпрос относно заводска аларма е36
ами нямам дистанционно купих колата наскоро и ми дадоха само един ключ и от ключа отключвам заключвам и вдигам стъклата.върти ми се в главата че имаше някакви универсални дистанционни или само така си мисля:)ако някой знае как да програмирам някакво дистанционно да работи с моята аларма ще съм благодарен да сподели.
3 мнения
• Страница 1 от 1