Проблем с машинка за централно
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с машинка за централно
Става въпрос за тази на резервоара.
Като отключа колата машинката отключва, след това заключвам и машинката пак се опитва да заключи. След това давам отново да заключи и нищо не се случва, давам да заключи и пак се мъчи да отключи, ама е в крайно положение вече. И винаги е отключена. След размяна на + и - при машинката се случва същото, само че в обратна посока.
Другите машинки работят нормално.
Compact '96
Като отключа колата машинката отключва, след това заключвам и машинката пак се опитва да заключи. След това давам отново да заключи и нищо не се случва, давам да заключи и пак се мъчи да отключи, ама е в крайно положение вече. И винаги е отключена. След размяна на + и - при машинката се случва същото, само че в обратна посока.
Другите машинки работят нормално.
Compact '96
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
Re: Проблем с машинка за централно
вътре в машинката има зъбно колелце плсмасово и му се оронват зъбите
Колелцето си е ОК. Като я движа ръчно машинката си се движи нормално и колелцето вътре е ОК. Има някаква грешка в тока май.
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
И аз имах подобен проблем но с нова машинка всичко се оправи
успех
успех
Машинките могат и да се поправят, сменят им се едни електронни ключета, което коства 1-2лева на машинка + малко сръчност и търпение...
Колегата ~Мишо~ го е описал доста разбираемо и ясно: viewtopic.php?f=8&t=67724&p=2182514&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0#p2182514
Аз съм оправял машинки така и мога да заявя, че метода работи безотказно.
Машинките, които поправих така не са мръднали за 2-те години, които са минали от тогава.
Колегата ~Мишо~ го е описал доста разбираемо и ясно: viewtopic.php?f=8&t=67724&p=2182514&hilit=%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82+%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B0#p2182514
Аз съм оправял машинки така и мога да заявя, че метода работи безотказно.
Машинките, които поправих така не са мръднали за 2-те години, които са минали от тогава.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Проблема не е в "тоците", а в машинката, както е писал Светльо/а той разбира от тези неща/ в предишния пост подлежат на ремонт стига да се окаже, че е микропревключвателя, който струва лев, но и "нова" машинка втора ръка да вземеш няма да се разориш за 10-15 лева.
6 мнения
• Страница 1 от 1