проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- 4ervenata furia
- кандидат ентусиаст
-
проблем
Нещо ми трака отзад на колата когато сам на скорост,колкото пове4е се увели4ава скороста пове4е запо4ва да трака.Като е пусна на свободна или натисна сьеденителя спира да трака.Да не е кардана нещо или е каре,нямам си идея какво може да е.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Колега, аз преди няколко месеца имах същия проблем, оказа се че е лагер-главината!Иди някъде да погледнат колата, или е лагер-главина или в най-лошия случай ще е диференциал.Главината не е скъпа, аз дадох към 80 лв. за чисто нова, разбирасе не оригинална, но пак немска заместваема!Дано не е диференциал!
::: vankata™ :::
- 4ervenata furia
- кандидат ентусиаст
-
шума е много странен,все едно гърнето удря във пода.Вдигах я на стенд,но няма следи от някакво търкане или удряне.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Най-вероятно е карето на кардана. Той е кух отвътре и усилва звука, доста е стряскащо. Щом се появява само на скорост, може и да е диференциал. Ама почни от по-лесното 

Never mistake motion for action...
кардана
може да са паднали балансите на кардана, и от това се явява вибрацията на кардана, кофти е, ако е от това значи опираш до кардана
- 4ervenata furia
- кандидат ентусиаст
-
Оказа се 4е е полуоската.Казаха ми 4е е капсулована,и трябва да се сменя,неможело да се преправя.Някои да има идея за нещо по тънко вав пловдив.
9 мнения
• Страница 1 от 1