Промени на интериора

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Промени на интериора

Мнение от SuPeR_FLY » 16 Окт 2005, 12:24

Нека всеки който е правил някакви промени в интериора да слага снимки тук.Аз скоро ще снимам и ще ви покажа при мен как е.А някой пробвал ли е смяната на диодите на бутоните за стъклата и OBC-то от http://nolimit.to/MYM3/interior_lighting.htm аз го пробвах и стана перфектно сега смятам да направя и панела с климатроника ама като имам време а иначе някой който си е сменял километражите или ги е правил нещо да обясни как се сменят :help: много ще съм му благодарен
P.S.имам само една снимка на OBC-то ама не мога да я сложя :bcry: затова ето направо линк :arrow: http://img406.imageshack.us/img406/219/2699af.jpg някой ако може да ми обясни как да слагам снимките щот от "въпроси/отговори" нищо не разбрах :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 16 Окт 2005, 13:46

Това е най-грозното нещо което съм виждал!Запазената марка на БМВ е онали леко оранжево-червеникава светлина!Това е стила, това е БМВ!Всичко останало е кич!Един истински фен на БМВ, на традиците на този автомобил /защото БМВ има традиции, не е като Пежо или Рено или Ситроен/никога няма да посегне към интериора и осветлението!

П.С.: Това е лично мнение!
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Окт 2005, 17:06

:++ тия сини светлини според мен са отживелица

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 16 Окт 2005, 17:43

Неееееееееееееее

Никога не бих посегнал точно на осветлението... на това кехлибарено излъчване на благородна мощ! Даже си смених телефона с един стар, черно-бял сони з7 защото осветлението му е същото като на бимба :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 16 Окт 2005, 20:18

ами мен си ме кефи много. Е щом като си има традиции БМВ защо сменяте брони прагове стопове фарове джанти скоростни лостове волани и т.н. ами не си карате всичко както си е сток :roll: давайте и вие снимки де не вярвам че нищо не сте барнали вътре :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 16 Окт 2005, 20:19

Мен пък ме кефят и кфо :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 16 Окт 2005, 20:29

SuPeR_FLY написа:ами мен си ме кефи много. Е щом като си има традиции БМВ защо сменяте брони прагове стопове фарове джанти скоростни лостове волани и т.н. ами не си карате всичко както си е сток :roll: давайте и вие снимки де не вярвам че нищо не сте барнали вътре :D

Въпросът е,че гледаме да сменяме компонентите с такива,които са
оригинални за модела,но се предлагат като опции в по-високите нива
на оборудване или в ///М моделите.Аз съм сменил доста неща по интериора
и екстериора и единственото нещо,което не се предлага за Е36 е топката
за скоростите.
Но все пак всеки си има вкусове и най-важно е на него да му харесва,
а не да се води по вкусовете на другите ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 16 Окт 2005, 21:04

SuPeR_FLY написа:ами мен си ме кефи много. Е щом като си има традиции БМВ защо сменяте брони прагове стопове фарове джанти скоростни лостове волани и т.н. ами не си карате всичко както си е сток :roll: давайте и вие снимки де не вярвам че нищо не сте барнали вътре :D

Виж колега, като кзах че има традиции, явно не си ме разбрал!БМВ и Мерцедес са марки които имат традиции които се запазват при всеки следващ модел.Какво имам в предвид, погледни Пежо 406 и Пежо 407 - едното е наследник на другото и ми кажи какво е общото между тях.Отговорът е нищо, освен емблемата!Напоследък марки като Пежо, Рено, Ситроен бягат от традициите, тоест правят един модел, който става хит, и обикновено в държавите от Източна Европа е първенец по продажби и след четири години вадят наследник, който по нищо не си прилича с предшественика!И ако едно Пежо 406 в момента на излизането си струва 40000лв., то при появата на следващия модел след 3-4 години е между 15 000 и 20 000 лв.По същия начин стои въпроса и при Меган-а на Рено, в момента съвсем спокойно човек може да си купи Рено Меган с достойно количество екстри, произведен 2001 примерно за сумата от 8 000 - 9 000 лв.А преди 4 години тази кола е била поне 30 000лв. При БМВ нещата не стоят така!Да вземем Е36 като пример: модела е на около 10-12 години, че може и повече /първите Е 36 сигурно се появяват през първите няколко години на 90-те/, а все още изглежда актуално, и държи цена, а Меган-а от 2001 г. е вече отживелица и не се приема на сериозно!Това е силата на традициите - може да караш 20 годишно БМВ или Мерцедес, но винаги ще прави впечатление, най-малкото някой ще каже виж какво дърто БМВ или виж какъв дърт Мерцедес :D !

Затова казвам, че истински фен неможе да пипа емблематични неща, като осветлението на таблото на своето БМВ!Това е запазена марка, така светят ТРОЙКИ, ПЕТИЦИ, СЕДМИЦИ от доста години!Това е равносилно на - примерно да си махнеш бъбреците и да си сложиш някаква мрежичка за решетка!Но, колкото и да ти обеснявам може и да неможеш да ме разбереш, то е до усещане, до усещане на малките назбележими детайли!Не е достатъчно само да се биеш в гърдите и да казваш че си фен, не приятелю извинявай но не си фен, а просто по стечение на обстоятелствата в момента караш БМВ!А истинските фенове на марката са онези хора които я възприемат като нещо неповторимо, за тях това не е просто кола, това е БМВ, истинските фенове са онези които са карали само и единствено БМВ, и бъдещите им коли ще са с тази марка - тук във форума имаме примери за подобни истински фенове!

А колкото да тунинга за който говориш, колегите които правят промени по външния вид на колата не нарушават прадициите на марката, това което правят е я да сменят фарове, я мигачи, но примерно сменят оранжев мигач с бял - това не е наруваване на традициите, или като сложиш "ангелските очи", напротив това е още едно подчертаване на традицията, защото само БМВ има подобен вид на габаритните светлини, и ако се поогледаш из софийските улици ще видиш че напоследък много Голф-ове "тройки" са започнали да слагат някакви менте фарове, които копират "ангелските очи" на БМВ!Незнам дали можеш да ме разбереш, но аз лично много държа на тези неща!Давам ти пример, когато си докарах БМВ-то от Германия, то беше с оригинален касетофон на БМВ и реших да сложа CD плейър, ако щеш ми вярвай но обърна дота намазини докато намеря CD което да свети по еднакъв начин с таблото, не съм се ръководл от марката, тоест за мен нямаше значение дали ще е Сони или Панасоник или Кенууд и т.н, за мен беше важно да свети по едни и същ начин вътре всичко!

С този отговор неискам да те обидя или да създавам конфликти, но искам да ти кажа, че тази тема която си пуснал и желанието ти да видиш променен интериор и в частност осветлението на някое БМВ на колегите потребители ще има голяма популярност, не мисля че ще има много снимков материал, защото по-голямата част от хората, потребители в този форум държат на традициите и си мисля, че са много малко хората които са посеглани на този изключително важен и емблематичен елемент от всяко БМВ!

П.С: Това е лично мнение и нямам за цел да създавам конфликти и да го налагам! И приятелю SuPeR_FLY , нищо лично но те моля недей да са биеш в гърдите и да казваш , че си фен на марката, защото не е така!Пак казвам един истински фен, ценител, любител или там както искаш го наречи, не би направил това, което ти си сторил с интериорното осветление на твоето БМВ!
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 16 Окт 2005, 22:47

:bowdown: :bowdown: :bowdown: евала на Vankata всичко е много точно казано

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 16 Окт 2005, 23:02

Мда колегите са прави,но момчети иска да е различен от другите и го е направил ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 17 Окт 2005, 11:41

Еми аз напримерно нищо не съм барнал в колата, но изключвам едно ЦД което е ЖВЦ за да свети по същия начин както интериора. Незнам за вас "момци" но аз много държа интериора да е както е излезнал модела от завода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от jk » 17 Окт 2005, 11:58

Ванка -- браво на теб!

БМВ си е БМВ. За тези, които не разбират ще дам едно просто обяснение... БМВ е един такъв клас автомобили, които излизат сток (демек от завода) толкова хубави, че просто и да искаш няма какво да им правиш :mhihi: затова и толкова пари струват.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 17 Окт 2005, 12:59

SuPeR_FLI според мен явно ако не ти харесва нещо от традициите на БМВ като интериора, може би трябва да си купиш марка кола която няма традиции и няма нещо различно от другите марки от неиния клас автомобили. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
П.С.: SuPeR_FLI това е мое лично мнение и не искам да те обидя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 17 Окт 2005, 13:10

аз пък обичам да излизам извън границите искам таблото да ми свети синьо и бутоните, неонови ангелски о4и сини искам бмв-то да ми е с принудително пълнене (турбинирано) искам да си го направя така както на мен ми е кеф и да си го карам

само 4е да е BMW а не голф или пежо или квото и да е друго

гадно е като видиш бмв със сини пръскалки на капака за6тото това е тунинг от наи ниско ниво всеки 2-ри 4овек с елемнтарни познания и финансови възможности може да си го позволи , но истинския манияк е този които се лишава от много неща само и само да направи колата си такава каквато иска да бъде

тка 4е не бързайте да съдите а първо помислете

и сега по темата за синьо табло километраж оборотомер опитвал ли е някой, смисъл циферблата да си остане 4ерен а само светлината да е синя???

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 17 Окт 2005, 13:32

Оважавам мнението на всички ви но не мисля че е редно някой да ми дава оценки и да казва че не съм фен без грам да ме познава.Аз съм фен не по-малко от вас и много държа на марката и винаги бих карал БМВ.А това за другите марки много добре го знам щото съм го изпитал и то точно със пежо 406 имал съм такова преди няколко години и беше супер със всички екстри и глезотийки обаче пежо братко няма я тръпката както като седнеш зад волана на БМВ. Когато купуваш кола е много важно да избереш дали искаш да си купиш някаква кола или да купиш марката,защото просто е неверотно чувството да притежаваш БМВ или Мерцедес просто ти действа като наркотик марката.А за осветлението просто си го прая да ми е приятно за окото както на мен ми е кеф просто ме отегчава това оранжево и искам нещо свежо и циния цвят ми е любим и реших да го направя синйо даже и плафоните ми светят синйо CD плеъра и той е син и така искам всичко да ми е в този цвят.
ludiagsm аз мисля по същия начин някой ако наистина е правил километражите си да светят синйо ако го е правил да сподели как :D

Следваща

Назад към E36