алтернатива на Мтех пружини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
алтернатива на Мтех пружини
значи в голям филм се вкарах като трагнах да сменям тея амортесиори взех едни от М3 ама деда знам аз че пружините неса същите като мойте , самата чашка е по малка на М3 то амортесиор и тои направо си минава през стоковата пружина някои може ли да каже какав е диаметара на М3 пружината че да тарся нещо подобно за далжината ще играе флекса не е проблем 

- Sotir Nikolov
- Потребител
-
- Кара: е38
- Мечтае да кара: G-Power M5 Hurricane RR
Re: алтернатива на Мтех пружини
Мойта Е36-ца е с оригинално М3 окачване и ако мога да ги премера пружините ща ти кажа какъв е диаметара
но горещо те съветвам да си намериш оригинални пружини защото ще скамеш амортисьора доста по бързо от колкото му е писано да живее. потарси от някоя англичанка се ще намериш оригинални
но горещо те съветвам да си намериш оригинални пружини защото ще скамеш амортисьора доста по бързо от колкото му е писано да живее. потарси от някоя англичанка се ще намериш оригинални
няма и няма такива пружини, само ще ми стоят в кащи май тези амортесиорчета 

достигнах до извод че от е46 пружините ще станат на амортесиорите ми понеже са от двете страни с еднакъв диаметар някой има ли възможност да наложи тампон от е36 на пружина от 46 и да каже дали ляга както трябва ако горе става значи и долу на амортесиора чашката ще пасне и ще търся такива пружини
ще сам мн благодарен
ще сам мн благодарен

4 мнения
• Страница 1 от 1