Циферблат 318
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dangerous
- младши ентусиаст
-
Циферблат 318
Голямо търсене търсих и не мога да намеря оригинален модел циферблат за да подменя моя че е тръгнал да се отлепва и е нацепен кат на стар индианец петата и ми задържа стрелката на водата
Някой ако може да даде модел М1:1 да си ги извадя на принтера и на каква хартия ще е най-добре да принтирам?
Някой ако може да даде модел М1:1 да си ги извадя на принтера и на каква хартия ще е най-добре да принтирам?

Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Циферблат 318
За до 50-60лв ги има из форума.Вместо да се занимаваш с твоя да го правиш да го лепиш.ИНаче ако ти се занимава в интернет някаде имаше но каде точно 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
гледах на едно място но са само бели и поне по мое мнение е доста грозно.. да не говорим че като светне нощем става розово .. уааа
твоето как точно се разлепва? по евтин вариант ти е да си смениш таблото ако е много разлепено

твоето как точно се разлепва? по евтин вариант ти е да си смениш таблото ако е много разлепено
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Колега няма да се получи добре,по добре се ориентирай към друго запазено табло,че не се знае колко ще искара това което си замислил,а залудо да разглобваш,да лепиш,па може и да не ти хареса...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ares2
- старши ентусиаст
-
да.. и това е така..
аз съм купувал кола с такова табло.. някои си беше поиграл с това лепене но след няколко години от топлината може би и тн.. се беше нагънало ужасно грозно...
и го разкарах веднага
аз съм купувал кола с такова табло.. някои си беше поиграл с това лепене но след няколко години от топлината може би и тн.. се беше нагънало ужасно грозно...
и го разкарах веднага
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
ares2 написа:да.. и това е така..
и го разкарах веднага
Адаш,намислил съм да слагам на Компакта табло от Англичанка в мили,пък ще му продам мойто ако не държи да има икономайзер,пък аз ще видя тъкмо икономайзера дали ще тръгне при Компакта,за другите неща ще работят гаранция щот съм пробвал.Даже мойто е на близо 100к км.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ares2
- старши ентусиаст
-
vladi_a_i написа:ares2 написа:да.. и това е така..
и го разкарах веднага
Адаш,намислил съм да слагам на Компакта табло от Англичанка в мили,пък ще му продам мойто ако не държи да има икономайзер,пък аз ще видя тъкмо икономайзера дали ще тръгне при Компакта,за другите неща ще работят гаранция щот съм пробвал.Даже мойто е на близо 100к км.
е да така е най лесно... няма смисъл да се лепи циферблат и тн..
п.с.
и аз мисля да слагам табло в мили тия дни...

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
ares2 написа:vladi_a_i написа:ares2 написа:да.. и това е така..
и го разкарах веднага
е да така е най лесно... няма смисъл да се лепи циферблат и тн..
п.с.
и аз мисля да слагам табло в мили тия дни...
А закакво ти е в мили?
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
Колега не се занимавай аз го правих това ама стана ужас. Пускал съм във форума 1:1 сканиран циферблат.
http://www.mypicx.com/04202010/BMW/ Ей това са ако имаш мерак и нерви се пробвай ама накрая пак ще си купиш.
ето я и темата viewtopic.php?f=8&t=198426
http://www.mypicx.com/04202010/BMW/ Ей това са ако имаш мерак и нерви се пробвай ама накрая пак ще си купиш.
ето я и темата viewtopic.php?f=8&t=198426
Lurking in the shadows
10 мнения
• Страница 1 от 1