Въпрос за Компакт 318TDS ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ndragomanov
- Потребител
-
- Кара: Е30-ка
Въпрос за Компакт 318TDS ?
Здравейте! Първо искам да отбележа,че търсих доста във форума отговори на моите въпроси,но греда.Та за това пускам тема.
И така сега на питанката.Компакт ТДС ??? Кусури,недостатъци,проблеми (основно за мотора питам,другото е ясно).Как върви компота с този мотор?До сега не съм имал дизел,но сега ми се налага да взема дизеларка.Варианти за чипове?С две думи интересувам се от всичко около този вариант.
Колата ще се кара за ежедневка средно 60-100 км на ден при доста задръствания (става дума за Париж) та за това трябва да е дизел.
Ами това е общо взето,надявам се на сериозни и компетентни мнения.Предварително благодаря!
И така сега на питанката.Компакт ТДС ??? Кусури,недостатъци,проблеми (основно за мотора питам,другото е ясно).Как върви компота с този мотор?До сега не съм имал дизел,но сега ми се налага да взема дизеларка.Варианти за чипове?С две думи интересувам се от всичко около този вариант.
Колата ще се кара за ежедневка средно 60-100 км на ден при доста задръствания (става дума за Париж) та за това трябва да е дизел.
Ами това е общо взето,надявам се на сериозни и компетентни мнения.Предварително благодаря!
Знам нещо по-сладко от мед: 325 на тънък лед
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: Въпрос за Компакт 318TDS ?
мой приятел е със такова и вече 6 години няма ядове само масло и филтри много е доволен
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
3 мнения
• Страница 1 от 1