двигател 318ис м44
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- sami879
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is / 92
двигател 318ис м44
Здравейте колеги! Наскоро моята красавица претърпя сърдечен удар и сега и търся донор... беше с не-толкова скалъпеното сърце м42 и затова смятам да я изненадам с м44
ако имате сърцето и останалите карантии от Е36 318ис М44 ще се радвам. Също така и малко инфо свързано с трансплантацията няма да е излишно... понеже не съм много на "ти". Благодаря ви предварително
П.П.
Аз съм от София и предпочитам да намеря тук решението, но в краен случай и Еконт остава като опция.
Поздрави на всички

П.П.
Аз съм от София и предпочитам да намеря тук решението, но в краен случай и Еконт остава като опция.
Поздрави на всички

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
Re: двигател 318ис м44
и аз мисля на мойта да и права такава операция и щте следа темата с интерес
- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Колега ,по принцип не се сещам кое е по-доброто на М44 пред М42 ,даже знам че М42 двигателя е с по здрави бутала и по-масивни биели,както и всичките му "карантии" са ковани а при М44 не са,но спирам до тук за да не стане темата "Кой двигател е по-добър М42 или М44" .Успех с новата покупка и дано всичко да е наред 

- sami879
- кандидат ентусиаст
-
BMWgiunter написа:Колега ,по принцип не се сещам кое е по-доброто на М44 пред М42 ,даже знам че М42 двигателя е с по здрави бутала и по-масивни биели,както и всичките му "карантии" са ковани а при М44 не са,но спирам до тук за да не стане темата "Кой двигател е по-добър М42 или М44" .Успех с новата покупка и дано всичко да е наред
благодаря за съвета колега... но нали знаеш човек трябва сам да си чупи главата за да се научи. карал съм и с двата мотора и м44 ми направи по добро впечетление. не споря може би с м42 съм ударил на куц кон и да съм се излъгал, затова искам да се убедя

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
sami879 написа:BMWgiunter написа:Колега ,по принцип не се сещам кое е по-доброто на М44 пред М42 ,даже знам че М42 двигателя е с по здрави бутала и по-масивни биели,както и всичките му "карантии" са ковани а при М44 не са,но спирам до тук за да не стане темата "Кой двигател е по-добър М42 или М44" .Успех с новата покупка и дано всичко да е наред
благодаря за съвета колега... но нали знаеш човек трябва сам да си чупи главата за да се научи. карал съм и с двата мотора и м44 ми направи по добро впечетление. не споря може би с м42 съм ударил на куц кон и да съм се излъгал, затова искам да се убедя
Ако м42та е била с виско перка/силиконова/ а не с ел. има разлика във вървежа

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- sami879
- кандидат ентусиаст
-
vladi_a_i написа:sami879 написа:BMWgiunter написа:Колега ,по принцип не се сещам кое е по-доброто на М44 пред М42 ,даже знам че М42 двигателя е с по здрави бутала и по-масивни биели,както и всичките му "карантии" са ковани а при М44 не са,но спирам до тук за да не стане темата "Кой двигател е по-добър М42 или М44" .Успех с новата покупка и дано всичко да е наред
Ако м42та е била с виско перка/силиконова/ а не с ел. има разлика във вървежа
с виско е

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не разбирам много смисъла на темата, но ако търсиш части не е тук мястото да го правиш.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Има няколко теми за трянсплантации, от там ще си извадиш извод, че за да плеснеш М44 в твоя кош ще се наложи да монтираш всичко необходимо около ЕВС системата, това е извод който си направих, преглеждайки профила ти.
Като си купиш мотор, ако има някакви ядове с поставянето, тогава пусни тема, сега тоя чат тука е излишен.
Има много писано какви са раликите в двата агрегата ползвай търсачката.
Като си купиш мотор, ако има някакви ядове с поставянето, тогава пусни тема, сега тоя чат тука е излишен.
Има много писано какви са раликите в двата агрегата ползвай търсачката.

8 мнения
• Страница 1 от 1