проблем с централното на багажника

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: 318is

проблем с централното на багажника

Мнение от ti6000 » 22 Фев 2011, 9:00

колеги проблема е следния ,от известно време като заклю4а колата и тя се отклю4ва сама и след това като я заклю4а пак си остава заклю4ена,но в4ера за да я заклю4а трябваше поне десет пъти да щракам с дистанционното и тя се заклю4а и отклюва докато накрая се заклю4и,днес като свалих мотор4ето на багажника да го погледна ми направи впе4етление следното,когато са зака4ени и двете букси проблема е на лице ,като отка4их само тази с трите кабела(зелен с бяло,син с бяло и 4ервен със зелено)другата с двата кабела(син и бял)си остана вклю4ена колата се заклю4ва без да се отклю4ва сама.Искам да попитам някои сре6тал ли се е с този проблем и дали не6то 6те пре4и ако не вклю4а буксата с трите кабела,тя каква роля играе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: проблем с централното на багажника

Мнение от Leon » 22 Фев 2011, 11:00

Провери си снопа кабели, който захранва всичко електрическо в багажника първо. АКо всичко е здраво, вероятно имаш износена машинка, затова се отключва. Предполагам, че като го извадиш този кабел, вратите се заключват, а багажника не, така че вероятно проблема е в машинката на багажника.
Never mistake motion for action...

Аватар
Кара: 318is

Мнение от ti6000 » 22 Фев 2011, 18:42

снопа с кабели е здрав, а така както съм оставил включена само едната букса с двата кабела се зключват и вратите и багажника без да се отключват след това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Фев 2011, 11:36

Това вече ми звучи като някакъв проблем с модула на централното. Опитай с друг модул и виж дали пак ще се държи така.
Never mistake motion for action...

Назад към E36