може ли от фарове без лупа да си сложа лупи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
може ли от фарове без лупа да си сложа лупи
здр искам да попитам дали мога да си направя фаровете които са без лупи с лупи и как ако може

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: може ли от фарове без лупа да си сложа лупи
Всичко е възможно, колега 

Може,ама не е рентабилно, по-добре за 100-120лв фарчета с лупа, продаваш твойте за 70-80 и си в джаза 

аз искам да си сложа на мойте защото днеска си намерих лупите
трябва ли да се сменя рефлектора ?
трябва ли да се сменя рефлектора ?

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
- svilgg
- ентусиаст
-
- svilgg
- ентусиаст
-
за zkw съм сигурен че става plug & play
крепежа вътре на рефлеткорите е еднакъв
***имам впредвид да вземеше целия рефлектор барабар с лупата и да го настаниш в кутията на фара , на мястото на стария рефлектор без лупа
обаче това което искаш ти да се случи мисля че неможе , абе не , направо съм сигурен
крепежа вътре на рефлеткорите е еднакъв
***имам впредвид да вземеше целия рефлектор барабар с лупата и да го настаниш в кутията на фара , на мястото на стария рефлектор без лупа
обаче това което искаш ти да се случи мисля че неможе , абе не , направо съм сигурен
ne stava takali trqbva da si smenq refletora li. sori latinicata no pisha ot tel

- svilgg
- ентусиаст
-
kolov написа:ne stava takali trqbva da si smenq refletora li. sori latinicata no pisha ot tel
неискам да те излъжа но на 99% съм сигурен
на ЗКВ без лупа , рефлектора е една цяла отливка къси+дълги
на ЗКВ с лупа , рефлектора е една цяла отливка дълги+"ринг" , на който "ринг" се закрепя с 3 болтчета лупата
здр колега и аз не съм много сигурен но мисля че няма да стане
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Колега прави ли сме интервенцията най добре лупите рефлектора да е от ЗКВ, като се клъцне и откачи цялото нещо с лупата, целия рефлектор. Другия без лупа се изрязва целия рефлектор на късия фар така че да влезе лупата и да легне равно на корпуса на целия рефлектор за да не се получи разминаване в реглажа.
Набързо го обясних надявам се да си схванал, ако искаш искараи някои снимки ще ти очертая кое как но по-късно че масата чака
Набързо го обясних надявам се да си схванал, ако искаш искараи някои снимки ще ти очертая кое как но по-късно че масата чака

- svilgg
- ентусиаст
-
да, възможно е и по този начин
ще се изреже задната част на късия рефлектор и отпред ще се вкара лупата , изрязва се защото лупата доста стърчи назад
аз лично не го препоръчвам този начин защото без да е пусната лупата , или ако нямаш шаблон за това, няма как да разабереш в какво положение да се монтира лупата така че когато е монтиран рефлектора на фара и като го пуснеш да се получат _/ _/ формите на светлинния поток (може малко сложно да го обяснявам но аз сам си се разбирам
)
в биммер форума има много хубава тема в която се махат старите лупи на е36 и се слагат лупи от е39 като така светлинния поток на късите става така __ __ равен и много добре насочен ... надявам се да я намеря
***оп моя е грешката , става въпрос за TSX прожекторни лупи
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=581632
ще се изреже задната част на късия рефлектор и отпред ще се вкара лупата , изрязва се защото лупата доста стърчи назад
аз лично не го препоръчвам този начин защото без да е пусната лупата , или ако нямаш шаблон за това, няма как да разабереш в какво положение да се монтира лупата така че когато е монтиран рефлектора на фара и като го пуснеш да се получат _/ _/ формите на светлинния поток (може малко сложно да го обяснявам но аз сам си се разбирам

в биммер форума има много хубава тема в която се махат старите лупи на е36 и се слагат лупи от е39 като така светлинния поток на късите става така __ __ равен и много добре насочен ... надявам се да я намеря
***оп моя е грешката , става въпрос за TSX прожекторни лупи
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=581632
Последна промяна svilgg на 05 Фев 2011, 20:40, променена общо 1 път
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2