Скърцаща втулка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Скърцаща втулка
Някой може ли да ми изрови от някаде схема на задните носачи ,където да е показана скърцащата втулка(или тампон), май така и викаха на горния носач е .до сега не сам сменял такива ,може ми препоръчате марка.И още нещо-значи след диагностика на ходовата част ,ми казват че тампоните на предните носачи били много меки(не са от плътните),и сега незнам какжо имаха предвид с това.Не са скъсани?Кат са меки кво?Да ги сменям ли с плътни ко ще кажете?мерси
BMW-"Шофирай с удоволствие"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Скърцаща втулка

Това е схемата на наличните на Powerflex. За по-евтино можеш да си ги поръчаш от българските. Продават се във форума, пък и има такива, които Powerflex нямат. Предните като са ти казали, че са меки са вероятно закъсани и са си за смяна. Можеш да си вземеш обикновени, плътни, полиуретанови.. квото ти е кеф. Само не питай какви са разликите

- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
вземай плътни за отпред по добре е 

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
"Скърцаща втулка" е понятие от друга марка автомобили... 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- niko11
- StanceWorks addicted
-
- Кара: със заключен:)
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTg5MzQ2X3A=.png ето задницата
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTAzNjEzX3A=.png и предницата
Колегите са те посъветвали павилно вземи си плътни,не са скъпи или полиуретанови.Има доста обяви във форума
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTAzNjEzX3A=.png и предницата
Колегите са те посъветвали павилно вземи си плътни,не са скъпи или полиуретанови.Има доста обяви във форума

добре-за отпред е ясна работата плътни ще са ,оба4е като отидох в магазина ми изкараха един каталог в който плътни ги дават само за М3,и ми изглеждат конусни на снимката.Аз съм с седан.За powerflex сам чел добри неща зависи вече тия Българските кви цени са.Ще се поразровя да видя.Ако някой има линк нека ми го даде да ме улесни.Другото интересно е как може да ми замине левия къс шарнир напълно, а десния да е здрав.гледахме я на подемник.сега не мога си напрая равносметка бива ли ги.Бяха на оптимал(подсилени някви).
BMW-"Шофирай с удоволствие"

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
viewtopic.php?f=63&t=225750
Няма да усетиш особена разлика от обикновени и ексцентрични, но по-добре си вземи вторите за малко по-голям наклон. Напълно е възможно да ти замине единия шарнир само. Късите не мисля, че бяха особено скъпи, по-добре си вземи от Дару, че наскоро имаше една полемика относно качествата и оригиналността на частите продавани от един много прехвален член на форума.
Няма да усетиш особена разлика от обикновени и ексцентрични, но по-добре си вземи вторите за малко по-голям наклон. Напълно е възможно да ти замине единия шарнир само. Късите не мисля, че бяха особено скъпи, по-добре си вземи от Дару, че наскоро имаше една полемика относно качествата и оригиналността на частите продавани от един много прехвален член на форума.
- anton mutafchiev
- ентусиаст
-
- Кара: всичко що е с гуми
нищо страмно няма дасе разбие един шарнир само аз съм сменял по един къс и по един дълък само обаче наскоро се ядосах и смених всички тампони шарнири биалети
9 мнения
• Страница 1 от 1