Помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помагайте
Значи проблема е следният. Караме си с един приятел след като измихме 320-ката. Караме супер леко. Обаче бидяхме един тип с 520 си правеше кръгчета на паркинга. Влязохме и ние 1,2,3 и така докато не се вдигна мъгла. Излизаме и и изведнъж нещо изгърмя под капака и мотора угасна. Не успяхме да го запалим до другата сутрин, но вече не беше същото. Не върви и къде ли не го карахме, какво ли не му сменяхме - ламбда сонда, филтри, бензинова помпа а ефект никакъв. Запъвахме се с една 318 е36 и се беше залепила за задната броня постоянно
Моля кажете какво да правим.

AcoTo®
Re: Помагайте
Acoto® написа:Значи проблема е следният. Караме си с един приятел след като измихме 320-ката. Караме супер леко. Обаче бидяхме един тип с 520 си правеше кръгчета на паркинга. Влязохме и ние 1,2,3 и така докато не се вдигна мъгла. Излизаме и и изведнъж нещо изгърмя под капака и мотора угасна. Не успяхме да го запалим до другата сутрин, но вече не беше същото. Не върви и къде ли не го карахме, какво ли не му сменяхме - ламбда сонда, филтри, бензинова помпа а ефект никакъв. Запъвахме се с една 318 е36 и се беше залепила за задната броня постоянноМоля кажете какво да правим.

странно значи няма значение че е бебзин как е купиара фалтъра някъде отдолу да не е грумнала. По звука имали нешо чували се?????

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
като гледам тая 87-а година темата е за Е30 форума а не за е36 май..
на мен ми се случи подобно нещо преди време ама повредите бяха видими
за справка:
проблема в твоя случай може да е на най-различни места и хващам бас че никой тук няма да се сети за абсолютно всички възможности които трябва да провериш.... ето защо най-добре иди в някой сервиз и си направи пълна диагностика на колата - да замерят компресии, токове, дебитомер, електроники и въобще всичко - само така ще откриеш точния проблем...
П.С. не ти препоръчвам да почваш да сменяш всичко по предницата докато се оправи колата щото.... бе не че е лошо ма много скъпо излиза

на мен ми се случи подобно нещо преди време ама повредите бяха видими

за справка:

проблема в твоя случай може да е на най-различни места и хващам бас че никой тук няма да се сети за абсолютно всички възможности които трябва да провериш.... ето защо най-добре иди в някой сервиз и си направи пълна диагностика на колата - да замерят компресии, токове, дебитомер, електроники и въобще всичко - само така ще откриеш точния проблем...
П.С. не ти препоръчвам да почваш да сменяш всичко по предницата докато се оправи колата щото.... бе не че е лошо ма много скъпо излиза

7 мнения
• Страница 1 от 1