Крива добавка за задна броня
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Крива добавка за задна броня
Здравейте, преди време взех ///йем добавка за обикновена задна броня от стъклопласт. Днес я минах със шкурка и основа и забелязах, че в горният край е кривичка...Понеже все още незнам как се захваща точно, та въпросът ми е дали ще си личи. Не мога да я пробвам така, понеже колата не е при мен. А искам да го знам преди да я боядисам, за да си спестя допълнителна работа.Ето как изглежда:

П.С. НЕ КУПУВАЙТЕ стъклопластови боклуци, мислех че за задна добавка не е проблем, ама даже и тва не моат напраят както тря....

П.С. НЕ КУПУВАЙТЕ стъклопластови боклуци, мислех че за задна добавка не е проблем, ама даже и тва не моат напраят както тря....
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Re: Крива добавка за задна броня
там се защипва към бронята, тъ би тябвало да вземе профила на бронята, ма знам ли...?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ами аз я взех заедно с едни прагове, прайх бартер, праговете са на същото дередже...Тогава изобщо не обърнах внимание...Абе ще я сложа, кат не ме кефи я махам и толкоз...
Иначе днес я боядисах, че мерака голям

Благодаря на Борис Малинов за съветите, накрая ще вземе да ме напрай един бояджия да го тормозя постоянно за инфо:mhihi:
Иначе днес я боядисах, че мерака голям

Благодаря на Борис Малинов за съветите, накрая ще вземе да ме напрай един бояджия да го тормозя постоянно за инфо:mhihi:
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
и аз си купих същата преди време.. не ми се занимаваше да я връщам.. нагласих я и се получи
като влезе на щипките няма да си личи много кривото.. но.... си е под напрежение някакво и
си е малко шит работа..
от далеч е ок.. иначе като се приближиш се вижда..
по късно ще кача снимка да видиш как е...
като влезе на щипките няма да си личи много кривото.. но.... си е под напрежение някакво и
си е малко шит работа..
от далеч е ок.. иначе като се приближиш се вижда..
по късно ще кача снимка да видиш как е...
- marto861
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Въглищарка с турбинка
- Мечтае да кара: m3 e36
И аз направих грешката да си взема добавка от стъклопласт и при мен седеше така крива но като си влезне по щипките на оригиналната си дойде на място на все пак както казва колегата по горе стои леко под напрежение. Аз лично я хванах стабилно в двата края с рапидки и силикон между самите щипки (лайсни) и не съм имал проблеми до сега. Но ако се загледаш по-добре от близко си личи `изящната` изработка на стъклопласта затова не правете тази грешка по-добре дайте 20 левчета в повече и си вземете пластмасова 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ee мерси за отговрите, успокоих се, че все пак може да стане що годе добре...
Суха тренировка с гърнето

Суха тренировка с гърнето

- bweenie
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е90 335i 2008
Колега, какво е гърнето от снимката?
FK, round 2x 76 mm, length 584 mm, connection 57 mm Muffler 305x203x114 mm. Като за обикновена марка е доста качествено направено. За звука не мога да ти кажа, докат не го сложа 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Еми квото такова...ако е прекалено ще го махна, че извън града не ща да карам с подута глава.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- bmw-120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: чужди бараки :)
- Мечтае да кара: e30,36 M3
Кажете в Пловдив от къде мога да си намера такава добавка за обикновена броня ,или да е поръчам от някъде 

Влез при платените обяви, мисля че Babuna продава такива, но пластмасови за 70лв. Стъклопластова не си вземай в никкъв случай..
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
И стъклопласта и пластмасата са едно и също дърво. Стъклопласта е ташак за това, че се пука и не държи боя и често е крив. Пластмасовите пък са толкова тънки, че някои на места прозират чак.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2