Демонтиране централните духалки на парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Демонтиране централните духалки на парното
Здравейте,
някой знае ли как се демонтира централната (двойната) духалка на парното вътре в купето над барчето? По единично ли се свалят двете решетки (цилиндричните) или цялата се маха наведнъж, че едната ми решетка е така разхлабена и не може да се регулира въздушната струя (непрекъснато духа надолу) - смятам да я сваля и да уплътня механизма по някакъв начин.
Благодаря предварително!!
някой знае ли как се демонтира централната (двойната) духалка на парното вътре в купето над барчето? По единично ли се свалят двете решетки (цилиндричните) или цялата се маха наведнъж, че едната ми решетка е така разхлабена и не може да се регулира въздушната струя (непрекъснато духа надолу) - смятам да я сваля и да уплътня механизма по някакъв начин.
Благодаря предварително!!
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Значи маха се цялата ( и двата цилиндъра) наведнъж. А как е закрепена не зная. Би трябвало да има някъкви видии отдолу като махне касетофон ли е това, бордкомпютър ли е не зная. поне на седан-а така се маха.
Я да питам и аз, за да не правя нова тема:
Значи, колата е загряла. Пускам парното, духа да си е*е майката, горещ въздух, всичко е ОК. В момента, в който я освободя от скорост, защото наближавам светофар например, и парното започва да духа съвсем леко затоплен въздух. Щом включа на скорост и пак си духа горещо. Та питанката ми е, фабрично ли е така направено или мойто нещо не е в ред? Не ми се струва много нормално като си седя на светофар 5 минути при минус 15 навън, вътре да ми духа студено.
Значи, колата е загряла. Пускам парното, духа да си е*е майката, горещ въздух, всичко е ОК. В момента, в който я освободя от скорост, защото наближавам светофар например, и парното започва да духа съвсем леко затоплен въздух. Щом включа на скорост и пак си духа горещо. Та питанката ми е, фабрично ли е така направено или мойто нещо не е в ред? Не ми се струва много нормално като си седя на светофар 5 минути при минус 15 навън, вътре да ми духа студено.
- ivopicha
- ентусиаст
-
toper78 написа: Не ми се струва много нормално като си седя на светофар 5 минути при минус 15 навън, вътре да ми духа студено.
Баси този сфетофар петминутен

Последна промяна ivopicha на 21 Сеп 2005, 11:50, променена общо 1 път
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
И при мен намалява топлата струя когато сам спрял някаде,за разлика когато се движа,но чак да почва да духа студено не ми се е случвало досега 

- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Тя започва да духа студено още на 10-тата секунда, след като съм я освободил от скорост. При вас така ли е?
При мен няма разлика. На контакт, при работещ двигател, на скорост или на празен ход въздушната струя не се променя нито като интензивност, нито като температура. Да не забравя: нямам климатик...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
- ivopicha
- ентусиаст
-
Не е нормално така да духа. Бягай на ремонт, че зима иде. Не каза от къде духа топло, а след това хладно. От всички духалки или само то централната е така.
Според мен трябва да ти се обезвъздуши с-мата което става мн. лесно а специално за BMW знам , че това е особено важно ( още повече за шестаците)иначе не е нормално да ти се охлажда въздуха. А това с центалните духалки да духа само студено е голяма тъпня!!!Неможе ли да се направи нещо по въпроса да духа и от там топло ебаси тъпото!!!
- ljubo72
- младши ентусиаст
-
- Кара: е65 750i
- Мечтае да кара: V12 но без притеснения
- Детайли за колата: N62B48
колата не е тъпа а ти си неук.просто завърти разпределителя на въздуха в положение на средата м/у това дето е за стъклото и за централните духалки и ще видиш как духа много топло.успех
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2