проверка на реалните километри при БМВ е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- genkov4336
- Потребител
-
проверка на реалните километри при БМВ е36
Здравейте колеги предстои ми закупуване на автомобил БМВ е36 и искам да знам има ли някакъв начин да проверя дали автомобила е на реалните километри.Един познат ми каза че можело да се провери -селд като натиснеш копчето за нулиране на километража и завъртиш кюча на пулоконтакт и след това пуснеш копчето и не връщаш ключа тогава започва някаква процедура по проверка на километрите и там съответно пишело на колко километра е реално колата.
Та интересува ме верен ли е този метод и ако не как мога да проверя дали е на реални километри.
Благодаря предварително.
Та интересува ме верен ли е този метод и ако не как мога да проверя дали е на реални километри.
Благодаря предварително.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Re: проверка на реалните километри при БМВ е36
Това, което показва при теста на уредите не са данните за реалните км, а някакви други данни.
viewtopic.php?f=7&t=217498&hilit=%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE
viewtopic.php?f=7&t=217498&hilit=%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82+%D0%BD%D0%B0+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE
- genkov4336
- Потребител
-
Мерси колега значи този вариант отпада.Освен да гледам волана и салона други предложения ????
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Волан, педали, салон, топката на скоростния лост, кожения маншон на скоростния лост, макар че и това е доста условно.Мини на една диагностика. Има доста писано. Използвай търсачката. 

- genkov4336
- Потребител
-
В сервиз на БМВ могат ли да установят на колко е колата ??
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
genkov4336 написа:В сервиз на БМВ могат ли да установят на колко е колата ??
не вярвам

- genkov4336
- Потребител
-
fedoracore написа:genkov4336 написа:В сервиз на БМВ могат ли да установят на колко е колата ??
не вярвам
значе освен метода на късмета

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
genkov4336 написа:fedoracore написа:genkov4336 написа:В сервиз на БМВ могат ли да установят на колко е колата ??
не вярвам
значе освен метода на късметаили да повярвам на някоя сервизна книжка
и на сервизната книжка не трябва да разчиташ- наи вече на сьстоянието

- genkov4336
- Потребител
-
fedoracore написа:genkov4336 написа:fedoracore написа:genkov4336 написа:В сервиз на БМВ могат ли да установят на колко е колата ??
не вярвам
значе освен метода на късметаили да повярвам на някоя сервизна книжка
и на сервизната книжка не трябва да разчиташ- наи вече на сьстоянието
Състоянието ДА съгласен съм, но като се има на предвит че тези коли са толкова масови ,че ако реши някой да я пудри ще се справи без проблеми като масови искам да кажа че салони волани и т.н може да се подменят без проблем.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
genkov4336 написа:Здравейте колеги предстои ми закупуване на автомобил БМВ е36 и искам да знам има ли някакъв начин да проверя дали автомобила е на реалните километри.Един познат ми каза че можело да се провери -селд като натиснеш копчето за нулиране на километража и завъртиш кюча на пулоконтакт и след това пуснеш копчето и не връщаш ключа тогава започва някаква процедура по проверка на километрите и там съответно пишело на колко километра е реално колата.
Благодаря предварително.
Когато взех мойта беше на 74000км.

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
А всъщност кво ти пука на колко км е? Гледай да не е гнилоч,и да няма удари - всичко друго се прави лесно 

- genkov4336
- Потребител
-
sas_88 написа:А всъщност кво ти пука на колко км е? Гледай да не е гнилоч,и да няма удари - всичко друго се прави лесно
Да съгласен съм че се прави ама зависи какво щв правиш.Ако взема автомобил и почна с някакви яки ремонти по двигателя къде ще му излезе края.
зависи как е подържана колата това волан салон педали неса от значение имал сам кола на 300000км със перфектен волан и салон и кола на 100000км сас скасан салон и протрит волан а всичко си личи че е оригинално и нее сменяно та зависи как си е подържана колата
genkov4336 написа:sas_88 написа:А всъщност кво ти пука на колко км е? Гледай да не е гнилоч,и да няма удари - всичко друго се прави лесно
Да съгласен съм че се прави ама зависи какво щв правиш.Ако взема автомобил и почна с някакви яки ремонти по двигателя къде ще му излезе края.
Имай предвид, че ремонт на мотор или замяната му е в пъти по-евтино от колкото ремонт на купе и възстановяване на лош интериор и екстериор
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3