Безключово палене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
Безключово палене
Колеги наскоро ми подариха една алармена система с дистанционно палене на двигателя - китайска естествено и нисък клас без допълнителни антени. Във фирма АЛАРМСИСТ на Нишава ми поискаха 150 лева да ми я монтират
, което ми се струва адски много пара за 2 часа труд. Отгоре на всичка ми каза, че цял ден ще я прави. Бихте ли ми препоръчали сервиз в София където тази услуга няма да ми излезе повече от 60-80 лева, което е максималния бюджет който съм готов да отделя. Смятам, че 30-40 лева на час си е доста висока цена било то и за висококвалифициран труд, това прави 640 лева на ден при пълна натовареност, което като месечна заплата няма да Ви го смятам, сами преценете дали е нормално. Смятам, че истински специалист ще я монтира за максимум 2 часа, ако наистина е такъв, а не да се мотая цял ден.
Колата е Е36 М40 92-г

Колата е Е36 М40 92-г
Drift machine ....
Re: Безключово палене
след като знаеш 4е стажа за 2 4аса тогава имаш напредстава как се слага . сложи си я сам . ако не можеш тогава няма как да знаеш колко време отнема . ако не ти изнася жинаги има варянт да си седи седи в кутийката .
успех
успех

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- grudev
- младши ентусиаст
-
Идеята тука е да кажеш читав сервиз на разумни цени, другото е флуууд
Drift machine ....
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
grudev написа:Колеги наскоро ми подариха една алармена система с дистанционно палене на двигателя - китайска естествено и нисък клас без допълнителни антени. Във фирма АЛАРМСИСТ на Нишава ми поискаха 150 лева да ми я монтират![]()
, което ми се струва адски много пара за 2 часа труд. Отгоре на всичка ми каза, че цял ден ще я прави. Бихте ли ми препоръчали сервиз в София където тази услуга няма да ми излезе повече от 60-80 лева, което е максималния бюджет който съм готов да отделя. Смятам, че 30-40 лева на час си е доста висока цена било то и за висококвалифициран труд, това прави 640 лева на ден при пълна натовареност, което като месечна заплата няма да Ви го смятам, сами преценете дали е нормално. Смятам, че истински специалист ще я монтира за максимум 2 часа, ако наистина е такъв, а не да се мотая цял ден.
Колата е Е36 М40 92-г
Колега нали знаеш , че всеки сам си оценява труда и на който не му изнася се оправя сам.Това е проблема на българина винаги гледа в паницата на другия колко щял да изкара.На теб като ти е ясно за колко време се монтира аларма давай сам.Ама явно не ти е ясно за колко време ще се върже дистанционното палене.Успех с намирането на читав майстор за 60-80лв.
- grudev
- младши ентусиаст
-
Прав си колега не е луд този който ти дава баницата а този който я яде, но урока за пазарната икономика съм го минал. Вие да не сте дали по 500 лева да ви сложат алармите, щото ако е така сте се минали

Drift machine ....
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- TeodorKz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS ; 32?
- Детайли за колата: Е39 97г M-pack ; Е36 32?
колега не е луд тоя който яде баницата луд е тоя който я дава ... малко си се объркал 

- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
grudev написа:Идеята тука е да кажеш читав сервиз на разумни цени, другото е флуууд
Цялата аларма ли иска да свързваш или само запалването? Имаш ли схема за свързване на самата аларма?
Ако си с ръчка а не с автомат може да събереш колите на улицата!
- grudev
- младши ентусиаст
-
Монтирана за 70 лева цялата. Работи безупречно. Да сте здрави - и да не ядете много баница.

Drift machine ....
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
00Cool написа:след като знаеш 4е стажа за 2 4аса тогава имаш напредстава как се слага . сложи си я сам . ако не можеш тогава няма как да знаеш колко време отнема . ако не ти изнася жинаги има варянт да си седи седи в кутийката .
успех
Абсолютно си прав

Дано поне да са му я направили като хората .
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- grudev
- младши ентусиаст
-
Пресиян Василев написа:00Cool написа:след като знаеш 4е стажа за 2 4аса тогава имаш напредстава как се слага . сложи си я сам . ако не можеш тогава няма как да знаеш колко време отнема . ако не ти изнася жинаги има варянт да си седи седи в кутийката .
успех
Абсолютно си правАма не е виновен grudev,че иска ефтино и мрьнка по сервизите,ами са виновни колегите дето са клекнали на ниска цена,само и само да бачкат.
Дано поне да са му я направили като хората .
Колеги, алчността е порок не добродетел, а че цената от 70 лв за точно 2 часа труд не мисля че е ниска, а приемлива, въпреки, че и за нея бих се борил, а колата не е 5-а или 7-а серия, а Е36-ца, сещаш се, че има два болта на кръст под кормилото и кабелите са пред теб, а ел инсталацията е от най - простите, даже имобилайзер няма. Аз лично съм с висше и работя в Банка и се къртя като луд за 4 лв на час девет часа на ден. Не си съвсем прав че мрънкам и в сервизите са прави да са алчни, а и е криза все пак на всички ни е трудно, а в днешно време забелязвам, че всеки гледа ден година да изхрани и затова мрънкам. Със здраве

Drift machine ....
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Неискам да те засягам,но по твоята логика ,зьболекаря (примерно казано) за 2 минути вади зьб и взема 20 лв.Пьк ти си се поти за 4 лв в банката.
Тоест ,някои неща няма значение за колко време стават.Не всичко е в човекочасове.Специализираният труд винаги е скьп.
Нищо лично ,предполагам разбираш какво казвам.
Поздрав
Тоест ,някои неща няма значение за колко време стават.Не всичко е в човекочасове.Специализираният труд винаги е скьп.
Поздрав
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Пресиян Василев написа:Неискам да те засягам,но по твоята логика ,зьболекаря (примерно казано) за 2 минути вади зьб и взема 20 лв.Пьк ти си се поти за 4 лв в банката.
Поздрав
Темата от каква посока на къде тръгна!Колегата просто Ви е питал някой който да му излезе по ефтино и какво вие най големите милионери ли се искарахте!За какво да дава 150лв.след като може за 60-70лв накой съвестен алармажия да му го направи!Много добре знаете че в сервизите има такива "майстори"

- grudev
- младши ентусиаст
-
Моля медераторите да заключат или изтрият темата, че е тотално осрана 

Drift machine ....
15 мнения
• Страница 1 от 1