Проблем с шибедах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с шибедах
Hi all.Днес си пастирах колата и взех, че натиснах шибедаха и той взе, че потъна навътре и неще да се вдигне.Преди време ми се строши и дръжката с която се отваря понеже не искаше да се затвори и аз я напънах здраво.Сега е блокирал на място и не иска да се отвори.Потънал е навътре и ако завали
ще имам басейн в колата.Ако някой знае как мога да го поправя, моля да сподели.
Поздрави.

Поздрави.
Леле, брато, аз наскоро имах същия проблем с блокирал в отворено положение шибидах. Даже и заваля, добре, че имах под ръка дебели и големи найлони.
Сгеа по въпрсоа: Разглобяваш дръжката и махаш цялата машинка от мястото й. ПО този начин улесняваш свободното движение на шибидаха. ПОсле се хващате двама души от двете страни на колата и го приплъзвате в желаната посока. Наместваш го както си трябва, а пък после можеш да разглобиш и да разгледаш машинката за да разбереш какъв е проблема, но ако скапана просто я монтираш на мястото й и забравяш да ползваш шибидаха, докато си намериш друга.
Успех!!!
Сгеа по въпрсоа: Разглобяваш дръжката и махаш цялата машинка от мястото й. ПО този начин улесняваш свободното движение на шибидаха. ПОсле се хващате двама души от двете страни на колата и го приплъзвате в желаната посока. Наместваш го както си трябва, а пък после можеш да разглобиш и да разгледаш машинката за да разбереш какъв е проблема, но ако скапана просто я монтираш на мястото й и забравяш да ползваш шибидаха, докато си намериш друга.
Успех!!!
BAYRON написа:шибито има водачи за водата и няма да се намокри освен ако няма фронтален просвет . както каза водачите са според мене . На мен пък ми дрънка но не съм го свалял макар да съм изчел всички препоръки за стягане на пружината и там такива. Пиши после обезателно и кажи какво е станало.
Страх ме е да го пипам сам.Ще взема да го доразваля и след това ще трябва да си сложа найлон.

5 мнения
• Страница 1 от 1